News

Adrian Despot, reacție dură după condamnarea lui Liviu Dragnea! „Consumul excesiv de politică ne transformă în animale“

29.05.2019 | 11:05
Adrian Despot a fost jurat al emisiunii Vocea României. Sursă foto - facebook

Adrian Despot a avut o reacție dură pe internet după condamnarea lui Liviu Dragnea! Fostul jurat de la Vocea României consideră că un „consum excesiv de politică ne transformă în animale“ şi nu a ezitat să-i îndemne pe români să nu se mai bucure de tragedia altuia. „Puneţi fiara la somn şi gândiţi-vă cum să fiţi mai buni unii cu ceilalţi, nu la ce săpun au la Rahova“, a mai transmis Adrian Despot celor care îi urmăresc pagina de facebook.

Adrian Despot, reacție dură după condamnarea lui Liviu Dragnea!

De remarcat că Liviu Dragnea a fost condamnat la începutul săptămânii la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Fostul lider al partidului aflat la guvernare a fost pedepsit pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul „Angajări fictive la Protecţia Copilului Teleorman“. Reacția lui Despot vine după ce sentinţa lui Dragnea a fost primită cu entuziasm de o parte a societăţii şi chiar a fost sărbătorită de câteva sute de oameni în Piaţa Victoriei.

 „Ştiţi cum e când nu mai poţi să te ţii şi trebuie s-o faci? Ei bine, în situaţia asta sunt eu acum. Şi am s-o fac, chiar dacă împotriva vântului. Dragilor, consumul excesiv de politică ne transformă în animale. Ajungem să ne urâm între noi, să vrem sânge, răzbunare şi chiar moarte. Evoluţia noastră stă în trecerea de la regnul animal la cel spiritual. Nu hrăniţi fiara din voi, n-o activaţi. Nu vă bucuraţi de tragedia altuia.

Adrian Despot, reacție dură după condamnarea lui Liviu Dragnea! Despot
Adrian Despot nu înțelege bucuria românilor după arestarea lui Dragnea. Sursă foto – facebook

Despot nu înțelege bucuria oamenilor

Puneţi fiara la somn şi gândiţi-vă cum să fiţi mai buni unii cu ceilalţi, nu la ce săpun au la Rahova. Omul şi-a primit pedeapsa, now step away from the body. Hai sus, la lumină! Am terminat, trag fermoarul“, a scris Adi Despot pe Facebook. De remarcat că mesajul solistului formației Vița de Vie a fost însoțit și de piesa „Somn uşor“.  Până să atragă atenția tuturor, Adi Despot a fost printre primii care au reacționat după ce instanţa a anunţat sentinţa lui Dragnea

Interpretul a postat pe facebook, la câteva secunde de la anunțul condamnării, un mesaj sec: „.exe“. Între timp, Liviu Dragnea a fost deja încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde a intrat într-o perioadă de 21 de zile de carantină.