Sport

Un multiplu campion naţional e acuzat de trafic de droguri. Luptătorul K1 a fost arestat. Video+foto

15.12.2018 | 11:29
Adrian Maxim alături de Andrei Stoica, Ionuţ Atodiresei şi Benjamin Adegbuyi în timpul unui antrenament. Luptătorul din Oradea a fost acuzat de trafic de droguri

Adrian Maxim, luptător K1, e acuzat de trafic de droguri. Multiplul campion naţional şi premiant în competiţii internaţionale a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT (Serviciul Teritorial Oradea) sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, anunţă ebihoreanul.ro.

Conform unui anunţ făcut de procurorii DIICOT, Adrian Maxim şi Bogdan Alin Sălăjan au fost prinşi în flagrant pe 19 noiembrie, în momentul în care încercau să vândă un kilogram de canabis unui ofiţer sub acoperire. Cei trei s-au întâlnit în Oradea, iar luptătorul K1 şi prietenul lui urmau să încaseze 4.000 de euro în schimbul drogurilor.

Adrian Maxim, luptător K1, acuzat de trafic de droguri

„Persoana autorizată s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, ocazie cu care inculpatul i-a vândut un kilogram de substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro, marfa provenind de la inculpatul Sălăjan Bogdan Alin”, se arată într-un comunicat al DIICOT.  VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

O parte din drogurile găsite asupra lui Adrian Maxim

Conform Agerpres, Bogdan Alin Sălăjan i-a condus pe anchetatori la o casă din localitatea Girişu de Criş, iar acolo le-a predat două borcane din sticlă în care se aflau 480 de grame de canabis, dar şi mai multe plante de canabis, puse la uscat pe o sfoară, din care s-au recoltat 5,7 kilograme de materie vegetală. Dosarul a ajuns la Tribunalul Bihor, unde a fost înregistrat pe data de 11 decembrie. O zi mai târziu, judecătorul de Cameră preliminară a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Ultima dată, Adrian Maxim a luptat cu chinezul Jin Jintao în luna august a anului 2018 în gala “Golden Fighter” România vs. China, de la Mamaia.