Fotbal intern

Exclusiv. Mititelu şi Gigi Becali s-au înfruntat azi la Tribunal!

Adrian Mititelu şi Gigi Becali s-au confruntat în cursul zilei de luni la procesul în care patronul lui FC U Craiova este trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi înşelăciune la transferul lui Mihai Costea.
08.01.2018 | 17:00
Exclusiv Mititelu si Gigi Becali sau infruntat azi la Tribunal

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată la mijlocul anului 2016 după ce procurorii DNA au considerat că patronul lui FC U Craiova 1948 se face vinovat pentru evaziune fiscală şi înşelăciune în momentul în care  Mihai Costea a fost transferat la Steaua la începutul anului 2011. Însă interesant este faptul că roş-albaştrii s-au constituit ulterior parte vătămată în acest proces.

FANATIK.RO a aflat că, în cursul zilei de luni, Gigi Becali şi Valeriu Argăseală s-au prezentat la proces la Craiova, acolo unde era prezent şi Adrian Mititelu în calitate de inculpat. Cei doi au vorbit despre modul în care FC Universitatea Craiova şi Steaua au parafat actele de transfer ale lui Mihai Costea. Jucătorul a fost transferat din Bănie pentru suma de 1.100.000 de euro plus TV, dar ulterior roş-albaştrii i-au cerut lui Mititelu banii înapoi deoarece la LPF fotbalistul a fost legitimat din postura de jucător liber de contract.

“Mă băgau complice cu Mititelu!”

În timpul procesului pentru dezafilierea Universităţii Craiova, Gigi Becali a fost audiat ca martor, iar la un moment dat a vorbit şi despre transferul atacantului Mihai Costea la Steaua. “Eu nu am vrut să îi mai fac nici o problemă lui Adrian Mititelu că şi aşa are omul multe pe cap. Dar nu puteam să cad şi eu alături de el.

Procurorii m-au chemat la Craiova şi mi-au spus în faţă de ce îl vor acuza pe Mititelu. Mi-au spus că dacă Steaua nu se constituie parte vătămată în proces, atunci mă vor băga şi pe mine ca şi complice al lui Mititelu. Mi-au spus că Mititelu a făcut nu ştiu ce inginerii cu banii de pe Mihai Costea şi a fentat Statul. Aşa că am fost nevoit să mă consider şi eu parte vătămată”, a spus Becali în faţa judecătorilor.