Fotbal intern

Adrian Mititelu a dezvăluit cu ce bani o finanțează pe FC U Craiova. Echipa din Liga 3, buget de un milion de euro. “Eu nu mai am niciun leu!”

10.10.2019 | 18:08
Adrian Mititelu a pierdut definitiv procesul de dezafiliere al FC U Craiova! Decizia finală a Curții de Apel București    
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu (51 de ani) a dezvăluit de unde provin banii care ajung la FC U Craiova, iar patronul echipei din Liga 3 susține că fiul și fiica lui i-au pus la dispoziție un milion de euro pentru a finanța formația care visează la promovarea în Liga 3.

Adrian Mititelu a dezvăluit cu ce bani o finanțează pe FC U Craiova

“Am buget de 1 milion de euro din care pierd vreo 990.000 de euro. I-am primit de la fiul și fiica mea care mai au și ei niște afaceri că eu nu mai am niciun leu. Să sperăm că o să mă mai susțină 2-3 ani cel puțin.

ADVERTISEMENT

Zi și noapte numai la promovarea în Liga 1 mă gândesc. Aceasta este continuatoarea Universității Craiova, cu drepturi leale, deci noi suntem Universitatea Craiova”, a spus Adrian Mititelu, patronul formației din Liga 3, conform GSP LIVE.

Mititelu nu mai vrea ca echipa sa să joace pe stadionul Ion Oblemenco

Așa dorește Adrian Mititelu să arate viitorul stadion al lui FC U Craiova
Așa dorește Adrian Mititelu să arate viitorul stadion al lui FC U Craiova

Mai mult, afaceristul a anunțat că nu își mai dorește ca echipa sa să evolueze pe stadionul “Ion Oblemenco”, după ce FC U Craiova a evoluat împotriva celor de la U Cluj, scor 2-3, pe arena din Bănie. Mititelu își dorește să își construiască propria arenă. „Nu mai simt ce simțeam pe vechiul Oblemenco. Nu poți să spui că nu te simți bine, dar nu te mai simți legat de istorie. Sentimentul ăsta mi l-au împărtășit mai multe persoane. Și faptul că joacă acolo echipa lui Mihai Rotaru s-ar putea să contribuie la această percepție. Decizia de a construi propriul stadion este ireversibilă. În doi ani vom avea stadion”, promite Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova e lider în Seria 4 din Liga 3 după 7 etape jucate în sezonul 2019 – 2020, cu 19 puncte, cu 5 puncte în fața celor de la Progresul Pecica, formație de pe locul secund. Echipa lui Adrian Mititelu a bifat 6 victorii și un egal și are un golaveraj de 17:6.