Fotbal intern

Adrian Mititelu, de nerecunoscut! A slăbit 42 de kilograme! Foto

15.07.2018 | 16:49
Adrian Mititelu a slăbit foarte mult după operaţia suferită în ianuarie

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova din Liga a 3-a, s-a dedicat unei diete mai sănătoase şi şi-a schimbat radical înfăţişarea. Mititelu a dat jos nu mai puţin de 42 de kilograme în ultimele 6 luni, după ce s-a decis în iarnă să efectueze o operaţie extrem de drastică.

Patronul clubului de fotbal din Liga a 3-a a suferit o operaţie la stomac, după care a ţinut un regim de slăbit extrem de drastic. În urmă cu 4 luni, Mititelu se mândrea cu felul în care a reuşit să slăbească: “Am ţinut un regim sever şi încă trebuie să mai slăbesc. Doresc să ajung la 80 de kilograme. Mă simt foarte bine chiar dacă am evitat să ies des în public în ultima perioadă”, a spus Mititelu, într-o declaraţie exclusivă pentru FANATIK.RO.

Adrian Mititelu a slăbit mai mult decât se aştepta!

Aşteptările lui Adrian Mititelu au fost însă depăşite. Patronul formaţiei din Liga a 3-a a Craiovei a dat jos nu mai puţin de 42 de kilograme şi a ajuns la o greutate de 74 de kilograme. Imaginile cu el de la mare sunt grăitoare şi nu necesită mai multe comentarii. VEZI GALERIE FOTO