Fotbal intern

Mititelu vrea să intre cu FC U Craiova pe noul stadion din Bănie. Mesajul către Primărie!

Adrian Mititelu vrea să joace cu FC U pe noul Oblemenco.  FC U Craiova 1948 şi-a reluat activitatea începând cu această vară din Liga 4, iar meciurile considerate pe teren propriu le-a disputat...
03.10.2017 | 11:38
Mititelu vrea sa intre cu FC U Craiova pe noul stadion din Banie Mesajul catre Primarie

Adrian Mititelu vrea să joace cu FC U pe noul Oblemenco.  FC U Craiova 1948 şi-a reluat activitatea începând cu această vară din Liga 4, iar meciurile considerate pe teren propriu le-a disputat până acum pe stadionul Aripile din Craiova şi la Celaru. Însă Adrian Mititelu a vrut ca echipa sa să joace pe arena Extensiv din Parcul Românescu, dar cererea respectivă i-a fost respinsă de către Primăria din Craiova. Mititelu consideră că suporterii din Peluza Sud 97, cea mai puternică galerie din Bănie, trebuei să vadă meciurile echipei favorite în condiţii decente.

Astfel că Adrian Mititelu s-a repliat, iar acum, după ce noua arenă din Craiova este foarte aproape să se dea în folosinţă, patronul celor de la FC U Craiova 1948 doreşte ca echipa lui să joace pe noul “Oblemenco” aşa cum în mod sigur o să o facă cei din Liga 1 Betano de la CS U Craiova. În curzul zilei de luni preşedintele clubului din Bănie, Marcel Iancu, dar şi directorul tehnic Nicolo Napoli s-au deplasat la Primăria din Craiova unde au predat cererea lui Mititelu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adrian Mititelu vrea egalitate cu CS U Craiova

Pe contul său de facebook, Adrian Mititelu a postat următorul mesaj către oficialităţile locale.   “Astăzi am depus la Primaria Craiovei solicitarea oficială pentru ca U CRAIOVA 1948 SA ,club ce continuă tradiţia FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ,să-ăi desfăşoare partidele din campionat pe NOUA ARENA ION OBLEMENCO! Sper că domnul primar MIHAI GENOIU să inteleagă că ordinele Olguţei NU sunt mai presus de lege şi nu poate ignora un drept prevazut de Constituţie şi Lege.

Domnul primar are ocazia să pună stop discriminarii vădite pe care Municipiul Craiova o practică în mod frecvent cu echipa de fotbal Universitatea Craiova atât când aceasta a funcţionat în cadrul FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA cât şi acum când funcţionează în cadrul societaţii sportive U CRAIOVA 1948 SA. O abordare pe aceiaşi linie abuzivă-discreţionară nu poate decat să inflameze grav spiritele în randul suporterilor şi cetăţenilor Municipiului“, a scris Mititelu.