Fotbal intern

Mutu, contrat de Gică Popescu: “Ce trofee a câştigat el în carieră?”

Adrian Mutu s-a despărţit pe cale amiabilă de Dinamo Bucureşti, unde ocupa funcţia de manager general. Fostul internaţional român a acceptat oferta Federaţiei Române de Fotbal şi se va...
11.10.2017 | 10:11
Mutu contrat de Gica Popescu Ce trofee a castigat el in cariera

Adrian Mutu s-a despărţit pe cale amiabilă de Dinamo Bucureşti, unde ocupa funcţia de manager general. Fostul internaţional român a acceptat oferta Federaţiei Române de Fotbal şi se va alătura proiectului lui Răzvan Burleanu. Gică Popescu, rival al actualului preşedinte al FRF, l-a contrat dur pe fostul fotbalist al celor de la Chelsea, Juventus sau Fiorentina.

“Baciul” a declarat că nu este impresionat de cariera pe care a avut-o Adrian Mutu, fostul căpitan al FC Barcelona a precizat că acesta nu a câştigat niciun trofeu de-a lungul carierei. Gică Popescu a precizat că un fotbalist trebuie să dea totul încă de la antrenamente şi că nu prea mai vede astfel de exemple în fotbalul românesc, fostul internaţional dându-l exemplu în acest caz pe Adrian Mutu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adrian Mutu, fără niciun trofeu în palmares

“N-o să faci fotbal dacă nu scuipi sânge! Antrenamentele şi meciurile sunt uşoare? Nu e bine! Nu te-am văzut scuipând sânge! Zi de zi! Ăsta e fotbalul! Fotbalul nu e plăcere, e chin! Fotbalul e greu! Dacă ai peste 12 ani, gata, fotbalul nu mai e uşor! Ai văzut vreunul să triumfe? Dacă nu scuipă sânge! Eu i-am zis lui Nico de o mie de ori “Nu scuipi sânge, nu joci fotbal!”. Când ajungi acasă după antrenament, să nu poţi să ţii lingura în mână. Ăsta e fotbalul! Ce carieră a făcut Mutu? N-a câştigat un titlu în viaţa lui”, a declarat Gică Popescu pentru gsp.ro.

Adrian Mutu a jucat de-a lungul timpului la FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploieşti, Pune City şi ASA Târgu Mureş. Fostul atacant golgheterul all-time al naţionalei României, alături de Gică Hagi, fiecare având câte 35 de goluri marcate. În perioada petrecută la Juventus, Adrian Mutu a câştigat două titluri de campion al Italiei, însă trofeele au fost retrase după scandalul Calciopoli din 2006. Gică Popescu şi Adrian Mutu au fost colegi la echipa naţională în perioada 2000-2003, cei doi fiind în lotul României la EURO 2000.