Fotbal intern

Mutu intervine în războiul Hagi – Fiorentina: “Minte! Îl ştiu bine”

Adrian Mutu, fost jucător al celor de la Fiorentina, a vorbit despre problemele avute de Ianis în Italia şi despre acuzele dure ale lui Gheorghe Hagi.
22.02.2018 | 14:03
Mutu intervine in razboiul Hagi  Fiorentina Minte Il stiu bine

Adrian Mutu este convins că Ianis Hagi nu a primit suficiente şanse la Fiorentina, unde ar fi fost tratat ca un junior, deşi ar fi meritat să fie folosit mult mai des la meciurile primei echipe. Mai mult, Mutu îl atacă şi pe Pantaleo Corvino, omul pe care Gheorghe Hagi l-a atacat dur în ultimele săptămâni.

“Pantaleo Corvino minte. Aşa face orice manager sportiv. Îţi promite mereu marea cu sarea când semnezi. Eu îl ştiu bine. El m-a adus pe mine la Fiorentina de la Juventus. Ianis ar fi trebuit să fie pe bancă la fiecare meci, să fie considerat un jucător normal, nu să fie văzut drept un junior. După părerea mea, Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina”, a declarat Adrian Mutu la o televiziune de sport.

Primul care l-a atacat pe Pantaleo Corvino a fost Gheorghe Hagi, după ce fiul său a jucat excelent de la revenirea în Liga 1 şi şi-a ajutat echipa să fie aproape de un loc de play-off. “Regele” l-a criticat dur pe managerul sportiv de la Fiorentina.

“M-au minţit în faţă pe mine şi pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti! Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit şi nu joacă la club. Directorul sportiv face şi desface tot la Fiorentina.

E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget şi e pe locul 11 cu Pioli. Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-aţi băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeţi”, spunea Gheorghe Hagi.