News

Adrian MUTU va fi naşul fiicei lui Consuelo de Monaco

Puţini sunt cei care ştiu că cea care a fost supranumită "Ambasadoarea Frumuseţii în Italia" are o fiica trecută de anii majoratului. Consuela di Monaco, aşa cum este cunoscută bistriţeanca...
16.10.2014 | 08:26
Adrian MUTU va fi nasul fiicei lui Consuelo de Monaco

Puţini sunt cei care ştiu că cea care a fost supranumită “Ambasadoarea Frumuseţii în Italia” are o fiica trecută de anii majoratului. Consuela di Monaco, aşa cum este cunoscută bistriţeanca Consuela Moldovan, vorbeşte rar, spre deloc, de cea care îi calcă pe urme în domeniul modellingului. Reporterii SPYNEWS au aflat totuşi că fata ei, care se iubeşte cu un fotbalist, se pregăteşte de nuntă, iar cel care o va duce la altar este unul dintre cei mai celebri fotbalişti români.
A devenit cunoscută în România după ce s-a lăudat că a fost desemnată ambasadoare a frumuseţii în “Cizmă”, dar şi că va deveni imaginea unui brand important de bijuterii. Consuela di Monaco mai are un motiv de mândrie: fiica ei. Beb, aşa cum este alintată, se iubeşte de ceva timp cu un fotbalist care în prezent activează la Petrolul Ploieşti.

Fiica celebrei Consuela di Monacu şi Andrei s-au cunoscut pe vremea când acesta juca la Bistriţa Năsăud, oraşul natal al fetei, iar de atunci sunt de nedespărţit.

“Porumbeii” au planuri mari. Cel puţin aşa se laudă fotbalistul în vestiarul de la Petrolul Ploieşti, că se va însura în curând cu aleasa inimii lui şi cel care le va deveni părinte spiritual va fi idolul lui, nimeni altul decât Adrian Mutu, pe care l-a cunoscut şi alături de care a jucat la Ploieşti.

adrian mutu

Sursa: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!