News

Adrian Năstase, acuze la adresa președintelui Klaus Iohannis! „A preluat tema mea principala de campanie”

15.09.2019 | 12:52
Adrian Nastase acuze la adresa presedintelui Klaus Iohannis A preluat tema mea principala de campanie

Fostul premier al României, Adrian Năstase a lansat mai multe acuze la adresa președintelui Klaus Iohannis! Acesta spune că șeful statului i-a preluat tema de campanie, folosită la alegerile prezidențiale din anul 2004. “Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale – Klaus Iohannis – a preluat tema mea principala de campanie, de la alegerile pentru prezidentiale, din 2004.

Adrian Năstase, acuze la adresa președintelui Klaus Iohannis!

Tema preocuparii pentru „normalitate”  a fost prezentata in numeroase documente si conferinte pe care le-am sustinut in perioada 2002-2004 si este sintetizata in volumul „Spre normalitate, Guvernarea reformelor. Reforma guvernarii”, publicata in 2004, ca suport pentru mesajele mele de campanie. Cartea poate fi accesata on-line si pe site-ul meu.

Preluarea acestei teme, este oare o recunoastere tardiva din partea actualului presedinte a programului pe care l-am sustinut in 2004? Intrebarea are cu atat mai mult sens cu cat, asa cum ne amintim, Klaus Iohannis, in 2004, l-a votat pe Basescu presedinte!”, este mesajul lui Adrian Năstase postat pe blogul personal. Vă readucem aminte că Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidențiale în 2004, deși a plecat în cursă ca mare favorit.

Adrian Năstase, acuze la adresa președintelui Klaus Iohannis! Adrian Năstase
Fragmentul de unde Adrian Năstase spune că a preluat Klaus Iohannis. Sursa foto – facebook

Adrian Năstase, acuze la adresa președintelui Klaus Iohannis! Adrian Năstase

Adrian Năstase, probleme din trecut

Traian Băsescu a fost cel care a reușit să-l învingă atunci pe Năstase, într-o campanie electorală în care fostul președinte al PSD-ului părea că nu are adversar. Nu a fost cel mai greu moment din viața lui Adrian Năstase care în 2012 a încercat să se sinucidă după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul de corupție „Trofeul calității”.

Fostul premier și-a provocat câteva leziuni superficiale în zona gâtului după ce s-a împușcat cu o armă pe care o avea în casă. Adrian Năstase a ajuns în cele din urmă în penitenciar acolo unde și-a ispășit pedeapsa.