Fotbal intern

Adrian Neaga dă de pământ cu CCA: „Va fi un protest nemaiîntâlnit”

28.04.2018 | 10:01
Adrian Neaga da de pamant cu CCA Va fi un protest nemaiintalnit
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a promis că dacă la partida cu Concordia Chiajna, arbitrată de bucureşteanul Radu Petrescu, vor exista greşeli foarte mari împotriva echipei sale, vom asista la “ceva nemaiîntâlnit în fotbalul românesc”.

Întrebat despre lupta la evitarea retrogradării, Rică Neaga a răbufnit la adresa CCA, înaintea partidei cu Chiajna: „Cum să mai văd lupta la retrogradare dacă la meciul cu Chiajna avem arbitri din Bucureşti? Ţinând cont că toată săptămâna am rugat în scris CCA-ul ca la meciurile cu echipele din Bucureşti sau din împrejurimile Bucureştiului să nu mai fim arbitraţi de arbitri din Bucureşti. Eu nu spun că nu are valoare Radu Petrescu, dar se putea evita asta. Înseamnă că ţipăm degeaba. Mâine (n.r. sâmbătă) sunt doi bucureşteni la centru, Radu Petrescu şi încă un arbitru din Bucureşti, la tuşă.”

ADVERTISEMENT

Rică Neaga, despre CCA: „Astea sunt directive!”

Neaga promite un show pe cinste dacă va fi dezavantajat de arbitri: „Se vrea altceva, dar vom face un protest dacă vor fi greşeli foarte mari de arbitraj, ceea ce nu s-a întâlnit în fotbalul românesc astea sunt directive. Dacă se întâmplă ceva… Va fi un protest nemaiîntâlnit în fotbal până acum şi este normal să avem aceasta atitudine, astăzi am luat licenţa pentru următorul sezon, am plătit datoriile care au fost pe luna decembrie, ştim că avem probleme, dar toţi ni le-am asumat, cei care suntem în cadrul clubului. În momentul de faţă s-au făcut eforturi mari şi am ajuns pe zero cu luna decembrie, mai rămâne să ne salvăm sportiv, dar trebuie să fim lăsaţi să ne salvăm, adică să nu se întâmple aceste greşeli mari de arbitraj”, a spus  Adrian Neaga la Telekom Sport.

Rică Neaga a avut o atitudine asemănătoare și la finalul partidei cu Dinamo, pierdută de timișoreni în „Groapă” cu scorul de 1-0, după un gol din ofsaid al lui Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT

Meciul ACS Poli Timişoara – Concordia Chiajna, contând pentru etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT de FANATIK.RO.