Sport

Adrian Petre, triplă în Danemarca! Fostul utist are 13 goluri. Video

29.04.2018 | 17:41
Adrian Petre tripla in Danemarca Fostul utist are 13 goluri Video
Fostul vârf al UTA-ei, Adrian Petre, este în mare formă.
ADVERTISEMENT

Adrian Petre a reuşit o triplă de senzaţie pentru Esbjerg în victoria echipei sale din a doua divizie daneză pe terenul celor de la Fredericia, una dintre rivalele la promovare. Practic, Petre a bătut-o de unul singur pe Fredericia, pentru că scorul meciului a fost 3-1 pentru Esbjerg.

Esbjerg ocupă în acest moment locul secund, după Vejle BK, cândva un nume de glorie în fotbalul din ţara lui Hamlet, jucând în 1986 cu Steaua în turul 1 al Cupei Campionilor Europeni. Din a doua divizie daneză vor promova primele două clasate, iar locul trei va da baraj cu una din formaţiile care sunt angrenate în acest moment în play-off-ul pentru supravieţuire.

ADVERTISEMENT

Adrian Petre este la a doua triplă în Danemarca

Fostul vârf al UTA-ei, după un început mai puţin fast, a reuşit să se adapteze la rigorile unui fotbal atletic şi având un fizic adecvat acestui tip de fotbal şi-a demonstrat rapid calităţile. El a evoluat în 19 partide, suficient pentru a puncta de 13 ori, fiind al doilea marcator al echipei, după Dayer cu 17, dar acesta a jucat 26 de partide. Petre este la a doua triplă pentru Esbjerg, după cea din succesul cu 5-2 pe teren propriu în faţa lui Nykobing, de pe 2 aprilie. Aşadar, două hat-trickuri într-o singură lună pentru român!

Hattrick-helten Adrian Petre var super tilfreds med holdets præstation ?⚽️

A post shared by EfB (@efb1924) on


Adrian Petre face parte din circuitul echipei naţionale Under 21 şi foarte probabil va fi convocat pentru partea finală a preliminariilor unei grupe pe care România a condus-o multă vreme, dar care acum s-a complicat enorm după revirimentul incredibil al Bosniei şi după ce Portugalia şi-a intrat în ritm.

ADVERTISEMENT