Fotbal international

Adrian Rus și Florin Ștefan, emoționați după debutul la echipa națională a României. “Mi s-a îndeplinit un vis din copilărie!”

09.09.2019 | 09:57
Florin Ștefan, Adrian Rus, Alex Chipciu și Vlad Chiricheș la finalul meciului România - Malta. Primii doi, emiționați după debutul la echipa națională. Sursă foto: sportpictures.eu

Adrian Rus și Florin Ștefan au vorbit la finalul meciului cu Malta, cel în care cei doi jucători care au participat la EURO 2019 au debutat pentru echipa națională a României. Selecționata antrenată de Cosmin Contra s-a impus cu scorul de 1-0, iar fotbaliștii luați de “Guriță” de la reprezentativa de tineret au încheiat parida de pe Ilie Oană emoționați.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3.15 este cota pentru X la meciul Albania – Islanda. Vezi aici toate cotele!

Adrian Rus și Florin Ștefan, emoționați după debutul la echipa națională a României

“Sunt foarte fericit, am aşteptat mult acest moment. Mi s-a îndeplinit încă un vis din copilărie, de când m-am apucat de fotbal. Important este că am câştigat. Mulţumesc Federaţiei şi mulţumesc întregii Românii că a fost alături de mine”, a declarat Adrian Rus pentru Telekom Sport.

“Totul a fost o coincidenţă, o conjunctură. Sper că lucrurile s-au calmat. Mie îmi rămâne să mă pregătesc, iar antrenorul dacă ia decizia să mă bage, eu să joc cât mai bine şi, după, să nu mai poată să mă scoată din echipă. Având cetăţenie maghiară, m-au întrebat dacă vreau să joc acolo. Dar le-am explicat situaţia, le-am explicat că de mic am început junioratul în România, până la 19 ani am jucat în România, pentru mine”, a mai spus Adrian Rus.

Florin Ștefan în meciul România - Malta 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Ștefan în meciul România – Malta 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce a spus Florin Ștefan

“Sunt mându că am debutat la echipa mare, este un vis devenit realitate. Am avut mici emoţii, dar au fost emoţii constructive. Am avut o problema înainte de meciul cu Dinamo, dar s-au reglat lucrurile şi am venit la echipa naţională. Ştim că suporterii aşteptau multe goluri, dar ne pare rău că nu am fructificat ocaziile pe care ni le-am creat, a spus Florin Ştefan, la finalul meciului cu Malta, câştigat de România cu 1-0.

Echipa națională a României se află pe locul 3 în clasamentul Grupei F din preliminariile Campionatului European 2020, cu 10 puncte, la un singur punct în spatele Suediei, ocupanta poziției a 2-a, și la 8 în spatele Spanieim liderul din grupa “tricolorilor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL