Fotbal intern

S-a îmbătat Filip înaintea meciului din Cupă? Miriuţă a aflat tot

Imediat după meciul câştigat de FC Dinamo Bucureşti pe stadionul din Piatra Neamţ, scor 1-0, contra echipei  Aerostar Bacău din Liga 3, în şaisprezecimile Cupei României, au apărut zvonuri...
27.10.2017 | 16:49
Sa imbatat Filip inaintea meciului din Cupa Miriuta a aflat tot

Imediat după meciul câştigat de FC Dinamo Bucureşti pe stadionul din Piatra Neamţ, scor 1-0, contra echipei  Aerostar Bacău din Liga 3, în şaisprezecimile Cupei României, au apărut zvonuri că Steliano Filip a băut şi a făcut scandal înaintea duelului – vezi detalii.

Imediat după finalul meciului Aerostar Bacău – FC Dinamo Bucureşti, scor 0-1, Vasile Miriuţă a transmis că se va informa în legătură cu acel incident care a avut loc la hotel.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Miriuţă ştie ce s-a întâmplat cu Filip înainte de Aerostar Bacău – Dinamo

Astfel, vineri, 27 octombrie, Vasile Miriuţă, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a dezvăluit că a discutat cu oficialii de la hotelul unde au fost cazaţi “câinii”, dar şi cu nişte prieteni din Piatra Neamţ, iar varianta că Steliano Filip ar fi băut şi ar fi avut probleme cu poliţia a picat. Fostul tehnician al Concordiei a dezvăluit ce s-a întâmplat la hotel.

“Am dat şi eu nişte telefoane, că am nişte prieteni la Neamţ. Am sunat şi la hotel, şi la poliţie. A fost Bayern – Leipzig s-au strâns mai mult jucători într-o cameră, unii au fost cu Bayern, alţii cu Leipzig. S-au bucurat, un vecin a zis să se facă linişte, dar nici vorba de băuturi sau altceva. Sunt zvornuri care nu fac bine echipei, dar văd că suntem atacaţi din toate părţile.

Suntem pe un drum bun, avem nevoie de linişte. Dacă se va întâmpla vreodată ceva, vor rămâne interne lucrurile, pentru că nu îmi place să îmi spăl rufele în public sau la TV. Cel mai important e că am mers mai departe în Cupă. Chiar dacă e în Liga 3, Aerostarul e o echipă de Liga 2, foarte bine organizată”, a spus Vasile Miriuţă, conform PRO TV.

Aerostar Bacău – Dinamo, scor 0-1, în şaisprezecimile Cupei României, meci care a avut loc pe stadionul din Piatra Neamţ.