Sport

Conor McGregor, mașina de făcut bani. S-a retras din MMA cu o avere colosală și are foarte multe afaceri de succes

27.03.2019 | 13:46
Conor McGregor s-a retras din MMA cu o avere impresionantă

Conor McGregor este o adevărată mașină de făcut bani. S-a retras din MMA cu o avere colosală și cu siguranță nu va fi prea mult timp liber pentru că are multe afaceri de succes, care trebuie menținute la actualele standarde. Retragerea irlandezului nu a fost o surpriză chiar atât de mare tocmai din aceste considerente, legate pe de o parte de venitul care depășește cu mult necesitățile din această viață și pe de alta de faptul că trebuie să se ocupe mai îndeaproape de bussines-uri.

Afacerile care îi aduc o avere irlandezului Conor McGregor

Ca și pugilistul american Floyd Mayweather, cu care s-a și luptat într-un meci ciudat acum doi ani într-o partidă numită a secolului și care le-a adus foarte mulți bani ambilor sportivi, Conor McGregor are obsesia de a arăta lumii, în mod ostentativ averea de care dispune și opulența în care se lăfăie. Anul trecut McGregor a fost al patrulea sportiv al planetei ca venituri, 85 milioane dolari din lupte și alte 14 milioane din sponsprizări, în total 99 de milioane. În ancheta prestigioasei publicații Forbes pe 2018 a terminat pe locul 12 în lume.

The Notorius, cum este poreclit Conor McGregor, are o arie foarte vastă de firme cu care are contracte de sponsorizare. Este vorba de firme extrem de cunoscute, puternice, iar pentru irlandez aceste contracte i-au mărit considerabil averea rezultată din bursele de luptător. Burger King, Beats di Dre, Monster Energy, BSN, Anheuser-Busch, HiSmile e Betsafe sunt aceste companii care colaborează de mai mulți ani cu McGregor.

Conor McGregor, îmbrăcat la patru ace de casa de modă David August
Conor McGregor, îmbrăcat la patru ace de casa de modă David August

Colaborarea cu casa de mode pentru bărbați

O altă colaborare ca îi aduce foarte mulți bani este cu o casă de mode pentru bărbați, David August, care s-a ocupat permanent de vestimentația sportivului și cu ajutorul căreia irlandezul și-a creat propria linie de vestimentație, o afacere foarte profitabilă, care a fost posibilă și prin numele său, extrem de bine primit în special în rândul tinerilor.

Aplicațiile telefonice și programele sportive sunt alte activități care umplu continuu conturile fostului luptător. În privința aplicațiilor pe mobil există două opțiuni: MacTalk și MacMoji, care cuprinde o serie de emoticoane personalizate. McGregor are prorpia marcă de conținut multimedia și stil de viață Mac Life. Aici apar video, tutoriale și articole referitoare la MMA, sănătate și fitness. McGregor comercializează și încă foarte bine și un pachet de antrenament intensiv, numit Conor McGregor FAST și un altul cu un regim de antrenament de 12 săptămâni, pentru menținerea în formă.

Conor McGregor și whisky-ul său mult apreciat
Conor McGregor și whisky-ul său mult apreciat

Whisky-ul e marea lovitură a lui Conor McGregor

Un alt contract avantajos este în SUA, la Las Vegas, cu resortul de cinci stele Wynn, care îi organizează toate petrecerile și evenimentele pe care le dorește în timpul liber. Cireașa de pe tort și afacerea cea mai importantă sentimental este linia de produs whisky irlandez, după o rețetă din bătrâni. Impactul pe piață a fost unul incredibil, magazinele fiind nevoite să limiteze fiecărui client dreptul de a cumpăra băutura numai la o singură sticlă, deși cererea era mult mai mare.