News

Am aflat adevărul despre dascălul “Pieptul înainte şi fundul înapoi”: “Işi umileşte elevele la ore!”

Dezvaluiri halucinante despre Vasile Salaru, politicianul care a declarat intr-o conferinta de presa ca intentioneaza sa introduca in scoli cursuri in care fetele sa invete sa stea cu "pieptul in...
24.10.2015 | 11:30
Am aflat adevarul despre dascalul Pieptul inainte si fundul inapoi Isi umileste elevele la ore

Dezvaluiri halucinante despre Vasile Salaru, politicianul care a declarat intr-o conferinta de presa ca intentioneaza sa introduca in scoli cursuri in care fetele sa invete sa stea cu “pieptul in fata, dosul in spate ca sa lesine baietii”.

Odata facute afirmatiile publice se pare ca acesta si-a dat si demisia din functia de secretar de stat din Ministerul Educatiei. Dupa declaratiile care au aparut imediat in toata presa un apropiat din anturajul acestuia rupe tacerea: “Stiu ca el a fost ziarist. A scris mai multi ani in presa, dar s-a lasat pentru ca a intrat in politica, a fost sau este, nu mai stiu, consilier judetean, presedintele unui partid din Iasi si mai este si profesor de fizica la Colegiul Garabet Ibraileanu din Iasi”.

“Este divortat”

Chiar daca pe plan profesional ii merge destul de bine din cate se pare pe plan personal lucrurile nu stau atat de bine: “El este divortat si nu s-a mai recasatorit. Are si un baiat care invata in strainatate”, a mai spus un apropiat al acestuia.

“Pe fete le umileste”

Contactata de reporterii CANCAN.ro, o eleva de la Colegiul Garabet Ibraileanu din Iasi a vorbit despre comportamentul pe care il are Vasile Salaru, atunci cand vine in fata lor si le preda fizica:

“El vine in clasa, deschide catalogul si la pagina unde se opreste ii striga pe colegi si ii scoate la tabla. Pe fete le umileste le tine numai in note de 4-5 si 6 si le face in toate felurile. Am avut o colega, de exemplu, care nu stia sa faca problemele de fizica pe care le dadea el si ii spunea: < Treci la loc patru…esti proasta ca mata>. La ore ii sfatuieste pe baieti cum trebuie sa isi aleaga nevastra. Le spune ca trebuie sa se duca acasa la ele sa le trimita pana la bucatarie si intre timp cat isi fac ele treaba sa se uite sa vada daca este praf sau nu…sa ajunga ei la o concluzie daca prietena lor este gospodina sau nu”.

Sursă: www.cancan.ro