Fotbal international

Aproape de tragedie! Kun Aguero a leşinat la pauza meciului cu Nigeria!

Sergio Aguero, vârful celor de la Manchester City, a ajuns la spital în timpul meciului amical dintre Argentina şi Nigeria.
14.11.2017 | 21:38
Aproape de tragedie Kun Aguero a lesinat la pauza meciului cu Nigeria
ADVERTISEMENT

Fotbalistul pregătit de Pep Guardiola a marcat un gol în prima repriză a partidei amicale cu Nigeria, dar a leşinat în vestiar la pauza jocului şi a fost transportat de urgenţă la un spital din Krasnodar, oraşul în care s-a disputat jocul dintre cele două formaţii. Atacantul abia şi-a revenit după ce a fost implicat într-un accident de maşină în care şi-a fracturat mai multe coaste.

Vestea care i-a îngrozit pe fanii lui Manchester City a fost anunţată iniţial de Varsky Sports, pe Twiiter: ”Kun Aguero a leşinat în vestiar şi a fost transportat la cel mai apropiat spital pentru investigaţii generale”, însă naţionala Argentinei a revenit ulterior cu o postare prin care i-a liniştit pe apropiaţii jucătorului: “Aguero şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat pentru mai multe investigaţii la spital. El se află în afara oricărui pericol”, au explicat oficialii naţionalei.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero este lider în clasamentul golgheterilor din Premier League

Fotbalistul lui Manchester City a marcat opt goluri în acest sezon din Anglia şi în ciuda faptului că a lipsit mai multe partide în acest sezon, el se află la egalitate cu Harry Kane în fruntea celor mai buni marcatori din Premier League, ambii având opt goluri  înscrise la capătul primelor 11 runde disputate. 

Argentina a fost învinsă cu 4-2 de Nigeria în jocul amical de la Krasnodar, iar probeleme lui Aguero se pare că i-au dat peste cap pe fotbaliştii lui Sampaoli. Sud-americanii au condus cu 2-0, dar formaţia africană a revenit şi a câştigat jocul în cele din urmă. Pentru Kun Aguero urmează acum partida cu Leicester din Premier League, însă rămâne de văzut dacă starea lui de sănătate îi va permite să evolueze în weekend.

ADVERTISEMENT