Fotbal international

GALERIE FOTO. Fostul ginere al lui Maradona, părăsit de iubită! De ce l-a lăsat ”Mica Prinţesă”

Atacantul Sergio Aguero, fostul ginere al celebrului Diego Armando Maradona, a fost părăsit de iubită la doar două zile după ce a avut un accident de maşină la Amsterdam. Internaţionalul...
02.10.2017 | 21:32
GALERIE FOTO Fostul ginere al lui Maradona parasit de iubita De ce la lasat Mica Printesa

Atacantul Sergio Aguero, fostul ginere al celebrului Diego Armando Maradona, a fost părăsit de iubită la doar două zile după ce a avut un accident de maşină la Amsterdam. Internaţionalul argentinian în vârstă de 29 de ani şi Karina Tejeda, supranumită ”Mica Prinţesă”, urmau să sărbătorească la începutul anului viitor cinci ani de relaţie. Aguero a fost căsătorit cu fiica cea mică a lui Diego Maradona, Gianinna, cei doi având o fetiţă în vârstă de 8 ani.

Cântăreaţa Karina Tejeda a decis să pună punct logodnei după ce a aflat de derapejele fotbalistului înainte de unul dintre meciurile de la naţionala Argentinei. Conform informaţiilor apărute în presa argentiniană, ”Mica Prinţesă” a aflat că Sergio Aguero a participat la o petrecere privată alături de coechipierii săi şi mai multe modele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Aguero a avut un accident de maşină în Olanda

”Nu vreau să dezbat prea mult pe seama acestei despărţiri. Mă simt foarte bine pentru că am procedat aşa. Lumea se aşteaptă să povestesc în vreun cântec despre ce a fost, dar nu o s-o fac. Nu spun nimic acum”, a declarat Karina Tejeda, în vârstă de 31 de ani, pentru o publicaţie argentiniană.

Sergio Aguero a suferit un accident de maşină în Olanda, taxiul care îl transporta la aerportul din Amsterdam după concertul artistului columbian Maluma intrând într-un stâlp de înaltă tenisiune. Şoferul taxiului a pierdut controlul autoturismului, iar Sergio Aguero s-a ales cu o coastă fracturată şi a fost transportat la spital. Internaţionalul argentinian nu a suferit răni mai grave deoarece purta centura.