News

Ai cont și card la CEC Bank? E cea mai bună veste pentru clienți. Ce se întâmplă până pe 16 decembrie

Ai cont și card la CEC Bank? Clienții primesc o veste bună. Instituția bancară anunță că va avea loc o campanie, ce premii pot câștiga?
10.11.2023 | 17:00
Ai cont si card la CEC Bank E cea mai buna veste pentru clienti Ce se intampla pana pe 16 decembrie
Ai cont și card la CEC Bank? Veste pentru clienți. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ai cont și card la CEC Bank? Clienții primesc cea mai bună veste, deoarece în această perioadă au șansa de a câștiga super premii. Reprezentanții instituției bancare au anunțat desfășurarea unei campanii.

Ai cont și card la CEC Bank? E cea mai bună veste pentru clienți

CEC Bank pune la bătaie premii valoroase pentru clienți. Cei care vor să participe la tragerea la sorți trebuie să achiziționeze cel puțin un card Visa Business emis de bancă, de credit sau de debit, în RON.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o campanie care are loc în perioada 1 noiembrie-16 decembrie. În acest interval de timp, clienții care optează pentru alegerea unui card Visa Business, fie din unitățile băncii, fie online, sunt înscriși automat la tragerea la sorți.

Premiile constă în vouchere de reducere Samsung, în valoare de 2.500 lei. Acestea pot fi folosite pentru cumpărarea telefoanelor și tabletelor. La campanie pot participa persoanele juridice, cu mențiunea ca Visa Business card să fie achiziționat pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

„Cine poate participa: Toate persoanele juridice rezidente fiscal în România, cu sediul activității economice, respectiv cu domiciulul fiscal în România și care indeplinesc regulamentul promoției”, transmite CEC Bank.

Samsung va oferi 20 de vouchere de reducere, iar valoarea fiecărui premiu va fi de 2.500 de lei, inclusiv TVA. Potrivit oganizatorilor, valoarea totală a premiilor oferite este de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Se va face o singură tragere la sorți, în perioada 15 ianuarie 2024 – 31 ianuarie 2024, urmând ca data exactă să fie anunțată ulterior. Regulamentul campaniei organizată de CEC Bank poate fi văzut aici.

Premii în valoare de 20.000 de euro pentru cei care au card Visa

Totodată, între 23 octombrie și 23 noiembrie are loc o altă campanie adresată clienților CEC Bank. Persoanele fizice care au card Visa pot câștiga premii în valoare de 20.000 de lei, conform reprezentaților instituției bancare.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să facă este să își înregistreze cardul Visa CEC Bank pe site-urile comercianților de unde achiziționează produse. Campania se desfășoară chiar în perioada în care va fi Black Friday, prin urmare, cu acest prilej, șansele de câștig sunt mari pentru cei care cumpără diverse lucruri.

 

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților