Fotbal international

Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3. Spectacol fotbalistic cu 6 goluri în Olanda. Video

12.12.2018 | 23:54
Ajax Amsterdam  Bayern Munchen 33 Spectacol fotbalistic cu 6 goluri in Olanda Video

Bayern Munchen a terminat Grupa G din Champions League pe primul loc, după remiza de pe terenul celor de la Ajax Amsterdam, scor 3-3. Fanii au făcut o atmosferă de vis în tribune, iar Lewandowski și Tadic au reușit câte o “dublă.” Nemții și olandezii merg la braț în optimile de finală ale competiției.



Fluier final! Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 3-3!

Minutul 90+5. Gol Ajax! Tagliafico face 3-3! VIDEO

Minutul 90. Kingsley Coman marchează pentru 3-2. VIDEO

Minutul 87. Lewandowski face “dubla” din penalty. VIDEO

Minutul 82. Tadic face 2-1 pentru Ajax din penalty. VIDEO

Minutul 75. Muller vede și el cartonașul roșu după o intrare criminală.

Minutul 67. Weber primește cartonașul roșu.

Minutul 61. Tadic egalează. VIDEO

Minutul 46. Începe repriza secundă.

Pauză. Ajax Amsterdam – Bayern Munchen 0-1.

Minutul 13. Lewandowski deschide scorul. 1-0 pentru Bayern. VIDEO

Minutul 1. S-a dat startul în Ajax Amsterdam – Bayern Munchen!

Update. S-au anunțat echipele de start!

Ajax Amsterdam (4-3-3): Onana – Mazraoui, de Ligt, Wober, Tagliafico – de Jong, Blind, van de Beek – Ziyech, Tadic, Neres

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Rafinha, Boateng, Sule, Alaba – Kimmicg, Goretzka – Gnabry, Muller, Ribery – Lewandowski


În ierarhia grupei EBayern este încă pe primul loc, având 13 puncte, însă Ajax se află la numai două lumgimi în urmă şi cu o victorie poate încheia grupa pe locul 1. Evident, nu e deloc uşor să trimiţi la podea o echipă ca Bayern, dar olandezii au arătat că au multă calitate la mijloc şi în atac, iar portarul Neuer trebuie să aştepte la un meci în care să aibă mult de lucru.

Ajax Amsterdam- Bayern Munchen Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Meciul Ajax Amsterdam – Bayern Munchen se dispută miercuri, 12 decembrie, de la ora 22:00, pe stadionul care poartă numele celui mai mare jucător olandez all time, Johan Cruyff, fostul Amsterdam ArenA. Un meci care se dispută cu casa închisă era evident că atrage atenţia tuturor televiziunilor şi nici în România nu este altfel. Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus au preluat în direct meciul de la Amsterdam. dar şi intrând pe site-ul FANATIK.RO poţi urmări jocul în format LIVE VIDEO. 

Ajax Amsterdam - Bayern Munchen. În tur, la Munchen, olandezii au făcut 1-1, Bayern egalând cu greu
Ajax Amsterdam – Bayern Munchen. În tur, la Munchen, olandezii au făcut 1-1

Champions League LIVE STREAM şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Pentru acest meci Ajax are două absenţe, care nu afectează forţa echipei. Veltman şi Bande sunt cei care nu pot evolua, în timp ce la Bayern sunt out francezul Tolisso şi Arje Robben, jucătorul olandez care la vară, împreună cu Frank Ribery va spune adio Bavariei. În tur, la Munchen, Ajax a fost foarte aproape să dea lovitura, terminând în cele din urmă partida nedecis, 1-1.

Deşi Ajax e redutabilă acasă casele de pariuri merg tot pe echipa cu CV mai bogat. Bayern are 2,10 la victorie, egalul face 3,70, iar succesul alb-roşiilor 3,65. Şi varianta şansă dublă 1X nu e deloc rea, 1,80, iar ţinând cont de felul în care joacă Ajax acasă nu e deloc imposibil. Şi la goluri bookmakerii se aşteaptă să nu fie puţine. TG 1-3 are 1,45, iar TG 2-5 doar 1,23, semn că minim două-trei goluri sunt aşteptate în acest meci.