Fotbal international

Ajax Amsterdam – Real Madrid 1-2. Olandezii au jucat fantastic, dar Asensio a dat lovitura pe final. Video

13.02.2019 | 23:50
Ajax Amsterdam  Real Madrid 12 Olandezii au jucat fantastic dar Asensio a dat lovitura pe final Video

Real Madrid a câștigat cu 2-1 partida jucată în deplasare cu Ajax, contând pentru manșa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Am avut parte de moment importante în acest meci, precum prima decizie VAR din istoria competiției

Ajax și-a creat o mulțime de ocazii de-a lungul partidei, însă Real a fost echipa mai eficientă, iar Marco Asensio a dat lovitura în minutul 87.

Min. 87 – GOOOOOOOOOOOL REAL MADRID! Asensio înscrie din pasa lui Carvajal


Min. 75 – GOOOOOOOOOL AJAX! Ziyech înscrie pentru gazde!

Min. 60 – GOOOOOOOOL REAL MADRID! Benzema înscrie un gol superb

Min. 37 – Tagliafico deschide scorul, dar Skomina anulează reușita pentru ofsaid după intervenția VAR

Min. 30 – Start excelent de meci pentru Ajax, care își domină adversara și are ocaziile mai mari.

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start

  • Ajax (4-3-3): Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui; De Jong, Van de Beek, Ziyech; Neres, Schone, Tadic
  • Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Nacho, Ramos, Reguilon; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Vinicius, Benzema

Partida Ajax Amsterdam – Real Madrid se dispută miercuri, 13 februarie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul manșei tur a optimilor de finală în Champions League. Galacticii, care au câștigat ultimele trei ediții consecutiv trofeul celei mai prestigoase competiții europene, vor să repete perfformanța și din dorința de a demonstra că există viață și după Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a jucat ultima finală, în mai, la Kiev, 3-1 cu Liverpool și apoi a decis să plece la Juventus Torino. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Meciul începe din contexte diferite. Ajax nu se regăsește, a pierdut neașteptat în campionat, pe terenul modestei Heracles Almelo, după ce fusese călcată în picioare de Feyenoordși șansele de a se bate cu PSV Eindhoven la titlu se diminuează tot mai mult. În general echipa e departe de tonusul avut în toamnă, când făcea 1-1 la Munchen, cu Bayern și atmosfera e extrem de pesimistă înaintea dublei cu Real Madrid, doar sârbul Tadic crezând într-o minune. De cealaltă parte Real a găsit ritmul și a ajuns a doua în La Liga, după cinci victorii consecutive.

Ajax – Real Madrid Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Meciul Ajax – Real Madrid are loc miercuri, 13 februarie, de la ora 22:00, pe Johan Cruyff Arena, în prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Jocul va putea fi vizionat pe micul ecran fie pe postul Digi Sport 1, fie pe Telekom Sport 1. Dacă nu aveți posibilitatea de a vedea întâlnirea la TV puteți accesa site-ul FANATIK.RO și urmări confruntarea de la Amsterdam în format LIVE VIDEO.

Ajax - Real Madrid. Frenkie de Jong, viitorul barcelonez, la primul meci împotriva lui Real Madrid
Ajax – Real Madrid. Frenkie de Jong, viitorul barcelonez, la primul meci împotriva lui Real Madrid

Vezi meciurile din Champions League în format Live Video pe FANATIK.RO

Pentru acest meci Ajax a tremurat serios în privința vedetei Frenkie de Jong, care nu e refăcut complet, dar va intra pe teren, el fiind jucătorul pentru care Barcelona a plătit 75 de milioane euro. Cu alte cuvinte barcelonezul De Jong va avea în tricoul lui Ajax primul contact cu marea rivală din Madrid. La Real singura problemă poate fi fundașul central Raphael Varane, care nu a făcut antrenamentul oficial, fiind gripat. Dacă nu va putea intra va juca Nacho lângă Sergio Ramos. Un alt dubiu pentru Solari e partea stângă a apărării: Marcelo sau Reguillon. La casele de pariuri Real are o cotă excelentă la victorie, 1,90, gazdele au 3,90, iar egalul face 3,40.