News

Al doilea ucigaş al lui Ioan Luchian Mihalea, eliberat în mare secret!

La sfarsitul anului trecut, si celalalt criminal al dirijorului Ioan Luchian Mihalea a fost eliberat in secret. CANCAN.ro are toate detaliile si a aflat ce face acum Ionel Paun....
12.02.2016 | 16:20

La sfarsitul anului trecut, si celalalt criminal al dirijorului Ioan Luchian Mihalea a fost eliberat in secret. CANCAN.ro are toate detaliile si a aflat ce face acum Ionel Paun.

In 1993, o crima odioasa a ingrozit intreaga tara. Ioan Lucian Mihalea a fost gasit mort in apartamentul sau chiar de sotie, care a chemat impediat politia. Compozitorul, realizatorul TV si fondatorului grupului “Minisong” a fost batut pana la moarte de doi indivizi, care venisera sa il jefuiasca.

Criminalii au fost arestati si condamnati la penitenta pe viata. In luna februarie a anului trecut, unul dintre ei, Nelu Florian Gavrila a fost eliberat, decizie aspru criticata de familia lui Ioan Luchian Mihalea, care a considerat ca monstrul a fost lasat in libertate mult prea devreme. Imediat dupa eliberare, asasinul el si-a schimbat numele in Florian Alecu si incearca sa isi reconstruiasca viata. S-a angajat la o spalatorie auto, pentru ca in alta parte iti cere cazier si nimeni nu primeste un om care a stat in inchisoare atata timp, pentru o asemenea fapta.

Si celalalt criminal a fost eliberat!

In tot acest timp, celalalt criminal, Ionel Paun, a incercat si el sa obtina eliberarea, insa cererile lui au fost eliberate, pe motiv ca ucigasul lui Mihalea nu a demonstrat in nici un fel ca s-a reabilitat, avand un comportament neadecvat in toti acesti ani de detentie. Cu toate acestea, la sfarsitul anului trecut, si acesta a fost eliberat.

CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, ca Ionel Paun a reusit sa ii convinga pe judecatori ca regreta fapta comisa in 1993, si ca nu are de gand sa mai incalce legea. El trebuie sa anunte autoritatile de fiecare data cand paraseste raza orasului in care are domiciliul. “Judecatoria Craiova dispune liberarea conditionata a condamnatului din executarea pedepsei detentiunii pe viata, aplicata prin sentinta penala nr. 129/1995 a Tribunalului Bucureşti-Sectia a II-a Penala. Dispune punerea de îndata în libertate a condamnatului de sub puterea mandatului de executare nr. 188/1997 emis de catre Tribunalul Bucuresti, daca nu se afla sub puterea altui mandat de arestare sau executare”.

Sursa: CANCAN.RO

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei