Fotbal intern

Alarmă la Steaua! S-a RUPT la antrenament şi a ajuns de urgenţă la SPITAL!

Jucătorii roş-albaştrilor trag tare la antrenamentele din cantonamentul italian pentru a-l impresiona pe Costel Gâlcă, după ce noul antrenor al Stelei le-a spus tuturor, din momentul în care el...
22.06.2014 | 12:40
Alarma la Steaua Sa RUPT la antrenament si a ajuns de urgenta la SPITAL

Jucătorii roş-albaştrilor trag tare la antrenamentele din cantonamentul italian pentru a-l impresiona pe Costel Gâlcă, după ce noul antrenor al Stelei le-a spus tuturor, din momentul în care el a preluat echipa, că nimeni nu mai are postul de titular asigurat. Astfel, după ce fotbaliştii au început să bage “materiale” la şedinţele de pregătire, la unul dintre ultimele antrenamente, Filip a amuţit asisţenţa după ce a căzut secerat după un contact mai tare avut cu unul dintre colegii săi. El a părăsit antrenamentul şi a plecat de urgenţă cu unul dintre membrii staff-ului tehnic la spital pentru un consult medical. Filip a revenit pe seară în cantonament, destul de liniştit, dar în această dimneaţă Gâlcă l-a trimis din nou la un consult pentru a se asigura că totul este ok. “Ne-a fost teamă să nu fie vorba de o ruptură musculară, însă, din fericire pentru el, medicul nostru ne-a spus că a fost vorba doar de o contuzie. Oricum, ca să fim siguri că totul este în regulă, l-am mai trimis o dată, în această dimineaţă, la spital pentru repetarea analizelor”, ne-a spus o sursă din anturajul roş-albaştrior.

filip

Mihai Costea i-a rupt piciorul în noiembrie 2013

Din nefericire pentru el, Lucian Filip nu este la prima accidentare suferită la unul dintre antrenamentele Stelei. Astfel, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, în urma unui contact cu Mihai Costea, fostul jucător al Concordiei Chiajna s-a ales cu o fractură de tibie. În urma operaţiei efectuate, închizătorul clubului din Ghencea a lipsit de pe gazon aproximativ cinci luni de zile.

Se luptă cu Prepeliţă şi Neagu pentru titularizare

În aceste condiţii, în cazul în care accidentarea se dovedeşte a nu fi gravă, după ce va efectua şi al doilea control medical, Lucian Filip va continua lupta pentru titularizare cu Prepeliţă şi Neagu. Filip are şanse mai mari să joace după ce Costel Gâlcă a anunţat că va schimba sistemul tactic din “4-2-3-1” în “4-3-3”.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!