Fotbal international

Alashkert – FCSB 0-3 în Europa League. Roş-albaştrii n-au avut probleme în Armenia. Vezi VIDEO REZUMAT

25.07.2019 | 21:14
Alashkert  FCSB 03 in Europa League Rosalbastrii nau avut probleme in Armenia Vezi VIDEO REZUMAT

FCSB s-a chinuit doar în prima repriză a partidei cu Alashkert de la Erevan. Armenii au avut ocazii importante, însă o gafă a portarului i-a adus lui Florin Tănase deschiderea de scor pe tavă. Armenii au căzut imediat, iar Cristea şi Coman au închis tabela la un 3-0 care nu mai pune sub semnul întrebării calificarea.

VEZI VIDEO: 

Alashkert – FCSB 0-3 din Europa League se joaca azi, 25 iulie 2019 20:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Alashkert – FCSB  0-3

Alashkert Alashkert
25 iulie 2019 20:00
0-3
FCSB FCSB

Comentariul LIVE Alashkert – FCSB 0 -3

  • 21:55:17
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 4 minute
  • 21:41:40
    GOOOOOOOL! Inscrie Coman, Florinel pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-3
  • 67:36
    GOOOOOOOL! Inscrie Cristea, Iulian Lucian pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-2
  • 59:11
    GOOOOOOOL! Inscrie Tanase, Florin pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-1
  • 21:05:36
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 20:46:15
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 2 minute

Meciul Alashkert – FCSB are loc joi, 25 iulie, cu începere de la ora 20:00. în cadrul primei manşe a turului 2 preliminar al Europa League. Echipa lui Bogdan Andone este mare favorită nu doar la calificare, dar şi la a se impune în Armenia, în acest prim joc, în pofida unor absenţe importante existente în lotul bucureştenilor.

Alashkert – FCSB Live Stream Online PRO TV

Partida Alashkert – FCSB se joacă joi, 25 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul FFA Academy din Erevan şi va fi condus de o brigadă irlandeză, avându-l la centru pe Robert Harvey, 31 ani, cel mai tânăr arbitru din lotul FIFA din această ţară. Cu noi a avut un singur contact, în 2018, amicalul România – Finlanda 2-0. Partida este transmisă pe micul ecran în exclusivitate de PRO TV, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

FCSB este mare favorită, chiar dacă Alashkert a lăsat o bună impresie în primul tur preliminar, când a dispus categoric (3-1 şi 3-0 de Makedonija). Pe acest stadion sezonul trecut al Europa League CFR Cluj câştiga fără nici o emoţie, cu 2-0, iar apoi la retur, în Gruia, făcea scor, succes cu 5-0. Echipa lui Bogdan Andone îşi doreşte un succes cât mai clar încă din primul meci, pentru că vrea să rezolve problema şi să se concentreze pe campionat şi analizarea viitorului adversar, echipa cehă Mlada Boleslav, categoric un oponent mai dificil, dar nu de speriat.

Alashkert – FCSB. Bogdan Planic e liderul apărării FCSB

Diogo Salomao are şanse mari să joace din primul minut

După remiza albă din campionat de la Sfântu Gheorghe au apărut şi primele atacuri din partea finanţatorului Gigi Becali la adresa jucătorilor. Problema este că lotul FCSB e diminuat de accidentări şi pentru integrarea celor trei nou veniţi, Vână, Moutinho şi Salomao, trebuie totuşi ceva timp. Şi la Erevan situaţia este aceeaşi, Bogdan Andone urmând a juca în bandă cu improvizaţii.

Ovidiu Popescu şi Lucian Filip au mari şanse să continue ca fundaşi laterali, cu Planic şi Iulian Cristea în centru. Sunt accidentaţi Cladiu Bellu, Marko Momcilovic, Alexandru Stan. La mijloc e posibil ca Diogo Salomao să joace din primul minut, alături de Dragoş Nedelcu şi de Răzvan Oaidă sau Ionuţ Vână. Iar atacul Coman-Hora-Tănase poate marca, în mod normal, cel puţin un gol.

Urmarește Live Score meciul Alashkert – FCSB, din Europa League. Meciul are loc pe 25 iulie 2019 20:00. Toate informațiile despre Alashkert – FCSB sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Alashkert – FCSB, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Alashkert și FCSB și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre Alashkert şi FCSB se dispută pe stadionul Alashkert Stadium, cu o capacitate de 
6850.