Fotbal international

Aleksandr Kokorin a ieșit din închisoare! Atacantul a semnat cu Zenit, imediat după eliberare

19.09.2019 | 11:02
Aleksandr Kokorin a ieșit din închisoare! Atacantul a semnat cu Zenit, imediat după eliberare
Aleksandr Kokorin s-a întors la Zenit. Sursă foto: bbc.com

Aleksandr Kokorin a ieșit din închisoare și a semnat, din nou, cu Zenit Sankt Petersburg, la doar o zi după eliberare. Atacantul a fost închis alături de Pavel Mamaev, colegul său din naționala Rusiei, anul trecut, în urma unor acte de huliganism și agresiune petrecute în mai 2018. Formația rusă a depus la ligă, înainte ca perioada de transferuri să se termine, un contract pe numele lui Kokorin.

Antrenorul lui Zenit l-a dorit pe Aleksandr Kokorin

Serghei Semak, antrenorul lui Zenit, și-a dorit ca Aleksandr Kokorin să se întoarcă la echipă. În toată perioada în care a fost închis, Semak i-a ajutat familia și l-a sprijinit pe atacant. Aleksandr Medvedev, directorul general al formației ruse, a explicat motivul pentru care Kokorin a primit o a doua șansă. El crede că fotbalistul și-a ispășit pedeapsa și nu va mai repeta greșelile din trecut.

„Jucătorul şi-a ispăşit pedeapsa şi a fost eliberat cu un certificat de bună purtare. Zenit este gata să-i dea o şansă lui Kokorin să revină în fotbal. Când era în închisoare, Kokorin a declarat că visul lui este să-şi continue cariera la Zenit şi chiar să-şi încheie cariera la acest club şi că este gata să joace pe gratis. Normal că fiecare muncă trebuie răsplătită, dar noi am înţeles că el a îndurat destul de mult şi a tras învăţămintele”, a declarat Aleksandr Medvedev.

  • 28 de ani a împlinit Aleksandr Kokorin pe 19 martie
Pavel Mamev și Aleksandr Kokorin, surprinși în cafeneaua în care s-au bătut cu doi oficiali ruși. Sursă foto: hepta.ro
Pavel Mamev și Aleksandr Kokorin, surprinși în cafeneaua în care s-au bătut cu doi oficiali ruși. Sursă foto: hepta.ro

Pavel Mamaev nu a avut parte de același tratament

Chiar dacă Aleksandr Kokorin a fost reprimit la Zenit, Pavel Mamaev nu a avut parte de același tratament din partea fostului său club, FK Krasnodar. Cei doi fotbaliști au fost condamnați la închisoare, în urma unei răfuieli cu niște oficiali ruși. Kokorin l-a lovit de trei ori cu scaunul pe Denis Pak, un oficial al Ministerului Industriei şi Comerţului, care î-a atras atenția cu privire la comportamentul său.

Atât Aleksandr Kokorin cât și Pavel Mamaev au petrecut 11 luni în pușcărie și au fost eliberați pentru bună purtare. Kokorin are 48 de selecții în naționala Rusiei, iar Mamev are 15 selecții.

  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Aleksandr Kokorin, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri