Fotbal international

Alertă la Juventus! Cristiano Ronaldo s-a accidentat în Portugalia – Serbia, din preliminariile EURO 2020

25.03.2019 | 22:53
Alerta la Juventus Cristiano Ronaldo sa accidentat in Portugalia  Serbia din preliminariile EURO 2020

Cristiano Ronaldo s-a accidentat după jumătate de oră în partida Portugalia – Serbia, contând pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2020.

Cristiano Ronaldo s-a accidentat în Portugalia – Serbia

Integralist în remiza 0-0 cu Ucraina, portughezul a ales să joace și în disputa cu Serbia, încercând astfel să îndrepte pasul greșit făcut împotriva ucrainenilor (0-0). Totuși, în minutul 28, după un sprint, Ronaldo a simțit o durere la piciorul drept și a ieșit direct în afara terenului, solicitând schimbarea. Santos l-a înlocuit cu Pizzi, moment în care Serbia conducea cu 1-0. Lusitanii și-au revenit apoi, intrând la pauză cu 1-1, după golul înscris de William Carvalho.

Ronaldo revenise la națională după o absență de peste șase luni. După Mondialul din Rusia, Ronaldo i-a cerut lui Fernando Santos să nu-l mai cheme la lot pentru a-și rezolva problemele pe care le are cu acuzele de viol care i se aduc, într-un proces deschis în SUA.

Cel mai afectat poate fi însă clubul Juventus. Ronaldo i-a calificat de unul singur pe torinezi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, marcând un hat-trick la retur după 0-2 cu Atletico pe Wanda Metropolitano.

Dacă meciurile din campionat nu mai reprezintă o miză deosebită, Juventus având un avans liniștitor în fruntea clasamentului, pe 10 și 16 aprilie urmează duelurile cu Ajax, din sferturile Champions League. Ajax și-a arătat nivelul atât în meciurile cu Bayern din grupe, pe care nu le-a pierdut, cât mai ales în optimile de finală cu Real Madrid, formație pe care a reușit să o elimine. Real câștigase de fiecare dată trofeul în ultimele trei sezoane.

Ajuns la 34 de ani, Cristiano Ronaldo are în continuare cifre fabuloase. În acest sezon a evoluat în 36 de meciuri pentru Juventus, marcând 24 de goluri și oferind 12 assist-uri. Este al doilea cel mai bun marcator din campionat, după Quagliarella, respectiv al doilea cel mai bun pasator, după Mertens.

Tags: