Fotbal intern

Ioniţă şi-a anunţat transferul la CFR! “Mă bucur că a ajuns aici!”

George Ţucudean este convins că Alex Ioniţă o să întărească şi mai mult echipa CFR-ului şi salută transferul făcut de gruparea din Gruia.
19.01.2018 | 17:19
Ionita sia anuntat transferul la CFR Ma bucur ca a ajuns aici
ADVERTISEMENT

Telenovela transferului mijlocaşului Alex Ioniţă la CFR Cluj şi-a derulat în cursul zilei de vineri ultimul episod. Cele două tabere au reluat negocierile, iar talentatul mijlocaş a anunţat pe pagina sa personală de facebook transferul la echipa din Gruia. VEZI IN GALERIE FOTO IMAGINILE. La rândul său şi atacantul clujenilor, George Ţucudean a dezvăluit că jucătorul lui Edi Iordănescu o să joace în Gruia din această iarnă. “Ioniţă e un jucător foarte bun, care face diferenţa şi scoate omul foarte uşor din joc. El pasează foarte bine, iar pentru mine, ca atacant, e foarte bine că el a a ajuns aici”, a spus Ţucudean.

Conducerile celor două cluburi au reluat negocierile în cursul zilei de vineri şi au ajuns la un acord de transfer definitiv. În cele din urmă patronul Ioan Niculae a acceptat suma de 1 milion de euro şi a renunţat la procentele pe care le cerea echipei din Gruia cu privire la ulterior transfer al lui Ioniţă la o altă formaţie. Transferul fotbalistului Astrei la CFR Cluj, pentru 1 milion de euro, este al doilea ca valoare din Liga 1 Betano, după ce Hagi a plătit Fiorentinei 2 milioane de euro pentru “repatrierea” lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

Ioniţă se antrena sub comanda lui Măldărăşanu!

În acest moment internaţionalul Alex Ioniţă se antrenează sub comanda lui Marius Măldărăşanu la echipa secundă a Astrei Giurgiu, dar selecţionerul Cosmin Contra era dispus să îl primească pe talentatul mijlocaş la Mogoşoaia acolo unde se putea să se pregătească sub comanda unui preparator fizic din cadrul FRF-ului.

Alex Ionita, 23 de ani, a ajuns la Astra in 2014 in schimbul a 700 000 de euro, iar în acest moment are pe transfermarkt o cotă de 1.500.000 de euro. Fotbalistul giurgiuvenilor a refuzat să rămână la Astra după ce şefii fosti campioane a României nu i-au oferit din prima suma de 100.000 de euro la semnătură şi un contrtact de 10.000 pe lună. 
 

ADVERTISEMENT