Fotbal intern

Alex Ioniță, transfer colosal la Ludogoreț! Salariul promis de bulgari

17.09.2018 | 20:38
Alex Ionita transfer colosal la Ludogoret Salariul promis de bulgari
Alex Ioniță a ratat un transfer important la Ludogoreț

Alex Ioniță s-a transferat la CFR Cluj în iarna acestui an, după o primă jumătate de sezon fantastică la Astra Giurgiu. Chiar dacă nu a rupt gura târgului în Gruia, FANATIK.RO a aflat că potențialul fostului rapidist i-a făcut pe cei de la Ludogoreț Razgrad să pună la bătaie o sumă importantă de bani pentru jucătorul care va împlini 24 de ani în decembrie.

Ioniță are un salariu important pentru Liga 1 Betano la CFR Cluj. El primește 20 de mii de euro pe lună în Gruia, o remunerație foarte bună dacă ținem cont că mijlocașul ofensiv încă nu s-a impus în primul 11 al campioanei, nici măcar după plecarea lui Dan Petrescu în China. Cu toate acestea, oferta care venea de la Ludogoreț ar fi fost una cu adevărat colosală. FANATIK.RO a aflat că Ludogoreț Razgad ar fi pus la bătaie un salariu de 600.000 de euro anual pentru Ioniță, deci de două ori și jumătate mai mult decât are fotbalistul în acest moment. Cel care a intermediat negocierile privind trecerea lui Ioniță la vecinii  de la sud de Dunăre este Giovanni Becali, impresarul care i-a dus la campioana Bulgariei și pe Cosmin Moți, Dragoș Grigore și, mai nou, May Mahlangu.

Citește și: 

  • Conceicao, nervos pe toată lumea după CFR – FCSB 1-1! “Aici, în România, e normal să se întâmple asta!”
  • Iuliu Mureșan, asigurări pentru Conceicao! „Rămâne pentru că echipa joacă bine”
  • Conceicao, mesaj ferm în vestiar după CFR – FCSB 1-1! Ce le-a transmis portughezul jucătorilor

Alex Ioniță, aproape de un transfer la Ludogoreț, dar și la Craiova

Nu numai cei de la Ludogoreț au fost interesați de transferul lui Alex Ioniță în această vară. Și CS Universitatea Craiova a făcut o ofertă importantă pentru mijlocașul ofensiv, la începutul lunii august, când Ioniță nu prindea echipa la CFR din cauza faptului că nu era în cea mai bună formă fizică. De altfel, Ioniță s-a arătat încântat de această ofertă, fapt ce l-a scos din lot pentru returul cu Malmo:

„Am înţeles de interesul dânşilor, a fost vorba şi în iarnă să merg acolo, dar nu depinde doar de mine. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine, iar orice ofertă va veni bună pentru club şi pentru mine, voi fi dispus. Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti”, spunea atunci mijlocașul ofensiv.

Alex Ioniță a ratat un transfer important la Ludogoreț. Ce sumă i-au oferit bulgarii

Alex Ioniță rămâne la CFR Cluj: „Jucător de care avem nevoie”

Cu toate acestea, Ioniță a rămas la echipă, în ciuda ofertelor din vară: „Nu se pune problema să-l dăm la Craiova. E un jucător de care avem nevoie şi ar fi păcat să-l dăm la alţii. La început, Toni ne-a spus că ne trebuie un mijlocaş ofensiv, dar se pare că nu mai e o prioritate, pentru că avem un astfel de jucător în lot. De exemplu, Ioniţă a jucat foarte bine în ultima partidă“, a declarat Iuliu Mureşan, după ce CFR Cluj reușea o victorie cu 2-1 în fața celor de la Concordia Chiajna.

Alex Ioniță a ajuns în iarna lui 2018 la CFR Cluj, în schimbul sumei de 1 milion de euro. Mijlocașul ofensiv reușise 10 goluri și 3 pase decisive în 20 de meciuri în stagiunea precedentă la Astra Giurgiu. În Gruia nu a reușit însă să confirme. Până în acest moment, el a jucat 19 partide și a marcat 2 goluri, cu 2 pase decisive.