Fotbal intern

Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC! Când va fi prezentat oficial! EXCLUSIV

02.02.2019 | 21:29
Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC

FANATIK a aflat că Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC. Formaţia antrenată de Domenec Torrent se pregăteşte pentru noul sezon din MLS la Abu Dhabi, iar mijlocaşul ofensiv a făcut deplasarea în Emiratele Arabe Unite.

Alex Mitriţă a trecut cu bine vizita medicală susţinută la Manchester, în clinica folosită şi de echipa antrenată de Pep Guardiola, şi a ajuns în cantonamentul lui New York City FC unde s-a întâlnit cu noii săi colegi. FANATIK a aflat că internaţionalul român va fi prezentat la începutul săptămânii viitoare, după ce va trece Super Bowl, evenimentul momentului în Statele Unite ale Americii.

Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC. Prezentare grandioasă pentru noua achiziţie

Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC din Abu Dhabi. Mijlocaşul de 23 de ani va avea parte de o prezentare grandioasă, din moment ce fostul jucător al Universităţii Craiova este al treilea cel mai scump transfer făcut în istoria MLS. Echipa din New York va plăti opt milioane de euro pentru realizarea mutării, iar Alex Mitriţă va depăşi nume grele care s-au mutat în prima ligă din Statele Unite ale Americii, printre care se numără Clint Dempsey sau Robbie Keane. În plus, mijlocaşul ofensiv va avea al doilea cel mai mare salariu la New York City FC, fiind depăşit doar de Maxi Moralez.

Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC. Îl aşteaptă o prezentare grandioasă
Alex Mitriţă a ajuns în cantonamentul lui New York City FC. Îl aşteaptă o prezentare grandioasă

Fanii lui New York City FC sunt nerăbdători şi aşteaptă cu sufletul la gură oficializarea transferului. Suporterii echipei din MLS au postat diverse mesaje pe reţelele de socializare“Să-i dăm o şansă lui Mitriţă, băiatul ştie cu mingea. Abia aştept să-l văd” sau “Ceva update-uri despre transferul lui Mitriţă?”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii lui New York City FC în ultimele ore. Sezonul MLS va începe pe 2 martie, iar newyorkezii vor juca, în deplasare, cu Orlando City.

Tags: