Fotbal intern

Unde vrea Alex Mitriţă să se transfere de la Craiova. “Ar fi o bucurie enormă să ajung acolo!”

06.12.2018 | 10:47
Unde vrea Alex Mitrita sa se transfere de la Craiova Ar fi o bucurie enorma sa ajung acolo

Alex Mitriţă a câştigat premiul de “Cel mai bun atacant din Liga 1 Betano” şi cel special “Ilie Balaci”  la “Gala Fotbalului Românesc”, iar fotbalistul în vârstă de 23 de ani a anunţat că doreşte să plece de la U Craiova şi să joace în străinătate.

Fotbalistul echipei pregătite de Devis Mangia susţine că vrea să joace din nou în străinătate şi a ales în ce ţară vrea să evolueze după ce o să se despartă de U Craiova. Alex Mitriţă preferă campionatul Spaniei şi susţine că i s-ar îndeplini un vis dacă ar prinde un transfer în Primera Division.

Alex Mitriţă a anunţatunde dorește să se transfere de la U Craiova

“Sunt bucuros pentru ambele trofee câştigate în seara asta, în viitor îmi doresc să câştig titlul de cel mai bun jucător român. De asemenea, vreau să mă întorc în străinătate şi să demonstrez acolo. Campionatul Spaniei mi se pare cel mai frumos şi ar fi o bucurie enormă să ajung să joc acolo”, a spus Mitriţă.

“A fost un an bun pentru mine, am revenit în forţă în România, chiar dacă mulţi nu îmi dădeau mari şanse. Spuneau că o să revin în România şi o să fiu ca toţi ceilalţi jucători care se întorc în ţară. Din fericire pentru mine nu a fost aşa, am jucat bine, am marcat şi consider că am avut un sezon foarte bun. Sper ca la anul să dau mult mai mult pentru echipa mea”, a mai spus jucătorul de 23 de ani al oltenilor.

Gabriel De Moura şi Adrian Rus încearcă să-l liniştească pe Alex Mitriţă în meciul Craiova - Sepsi
Gabriel De Moura şi Adrian Rus încearcă să-l liniştească pe Alex Mitriţă în meciul Craiova – Sepsi

Ce zice despre şansele României la EURO 2020

“Va fi o grupă grea pentru noi în preliminariile EURO 2020. Sunt echipe puternice, o campioană mondială, Spania, şi două echipe, Suedia şi Norvegia, cu care ne vom bate de la egal la egal. Putem visa la locul doi de ce nu? Am demonstrat că putem face faţă echipelor mari şi cu siguranţă ne vom califica la Campionatul European”.