Fotbal international

Alex Mitriță l-a impresionat pe Guardiola, antrenorul lui Manchester City. “E extraordinar să auzi asta!”

25.08.2019 | 12:17
Alex Mitrita la impresionat pe Guardiola antrenorul lui Manchester City E extraordinar sa auzi asta

Alex Mitriță a fost titular în meciul jucat de New York City împotriva celor de la New York Reed Bulls, scor 2-1, iar gruparea pentru care evoluează internaționalul român în vârstă de 24 de ani a ajuns la 47 de puncte și se află la un punct în spatele liderului Atlanta, dar newyorkezii au un mci mai puțin disputat.

Alex Mitriță l-a impresionat pe antrenorul Pep Guardiola

Alex Mitriță a avut evoluții foarte bune la New York City, iar mijlocașul cumpărat cu 7,4 milioane de euro de la Universitatea Craiova a reușit să îl impresioneze pe Pep Guardiola. Alex Mitriță a dezvăluit ce i-a transmis antrenorul lui Manchester City și recunoaște că se gândește la posibilitatea de a jucat pe viitor la grupara din Premier League.

“Mister Guardiola m-a felicitat, mi-a spus că am făcut meciuri bune. E extraordinar să auzi asta de la cel mai mare antrenor din lume. Niciodată să nu spui niciodată unei mutări. Mie îmi place să visez”, a declarat Alex Mitriță, fotbalistul celor de la New York City, conform TV Digi Sport.

Alex Mitriță într-un duel cu un adversar de la Columbus Crew SC. Sursă foto: hepta.ro
Alex Mitriță într-un duel cu un adversar de la Columbus Crew SC. Sursă foto: hepta.ro

Ce zice Alex Mitriță despre echipa națională a României

Internaționalul român a vorbit și despre echipa națională a României și meciurile pe care tricolorii lui Cosmin Contra le va juca împotriva Spaniei și Maltei în preliminariile EURO 2020. Duelul cu “Furia Roja” are loc pe 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de spectatori, iar partida cu Malta se joacă pe 8 septembrie, ora 19.00.

“Duelurile cu Spania și Malta sunt cele mai importante. Știm ce echipă au ibericii. Va fi un meci greu”, a mai spus Alex Mitriță. Deși mijlocașul ofensiv al celor de la New York City speră să joace împotriva Spaniei, Cosmin Contra este îngrijorat de faptul că fotbalistul va face foarte mult pe drum și nu va fi 100% apt pentru cele două meciuri din preliminariile EURO 2020.

  • 6.000.000 de euro este cota lui Alex Mitriță, conform transfermarkt.com