Fotbal intern

Alex Pașcanu, discuții avansate cu FCSB. Gigi Becali confirmă FANATIK. “Așteptăm un răspuns!”

22.05.2019 | 09:55
Alex Pascanu discutii avansate cu FCSB Gigi Becali confirma FANATIK Asteptam un raspuns

FANATIK a dezvăluit pe 9 mai că Alex Pașcanu s-a înțeles cu FCSB, iar Gigi Becali a confirmat informația și a anunțat că aștepată un răspuns de la fundașul în vârstă de 20 de ani care va participa cu echipa națională a României U21 la Campionatul European din 2019.

Alex Pașcanu, discuții avansate cu FCSB

Gigi Becali susține că a discutat cu Alex Pașcanu pentru ca acesta să semneze cu FCSB în perioada de mercato din vară, iar acum așteaptă un răspuns final din partea internaționalului român . FANATIK a dezvăluit că fundașul în vârstă de 20 de ani urmează să se întâlnească cu oficialii lui Leicester pentru a afla dacă englezii îi vor activa clauza de prelungire a înțelegerii sau îl va lăsa liber.

“Am vorbit cu Pașcanu. El ar veni liber de contract, încă nu ne-a dat un răspuns. Așteptăm un răspuns de la el. Alți fotbaliști nu mai iau că avem. Îl avem pe Momcilovic, îl avem pe Filip, care pot juca acolo (n.r. pe postul de fundaș central)”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru Digi Sport.

Alex Pașcanu într-un meci jucat pentru Leicester U23
Alex Pașcanu într-un meci jucat pentru Leicester U23

Alex Pașcanu n-a apucat să debuteze pentru echipa mare a lui Leicester

În sezonul 2018 – 2019, Alex Pașcanu a jucat în 18 meciuri pentru Leicester U23 și a înscris un singur gol. Fundașul este legitimat la gruparea din Anglia, dar nu a apucat până acum să debuteze la echipa mare, motiv pentru care își dorește un alt angajament.

În vara anului 2019, Alex Pașcanu va participa alături de echipa națională a României U21 la Campionatul European care este găzduit de Italia și San Marino în perioada 16 – 30 iunie. Fundașul în vârstă de 20 de ani a ales să joace pentru România, deși are și cetățenie britanică, iar în vară se va duela cu Anglia U21, Franța U21 și Croația U21.