Fotbal intern

Alex Paşcanu, dorit de 5 echipe din Premier League. The Sun, anunţ în premieră: “După evoluţiile excelente de la Euro 2019”

25.06.2019 | 15:59
Alex Pascanu dorit de 5 echipe din Premier League The Sun anunt in premiera Dupa evolutiile excelente de la Euro 2019

Fundaşul central al naţionalei U21 a României Alex Paşcanu, este dorit de 5 echipe din Premier League în urma excelentelor sale prestaţii la turneul final al CE de tineret din Italia şi în special din meciul direct România – Anglia, din grupa C, câştigat de tricolori cu scorul de 4-2. Alex Paşcanu se află la Leicester City, dar contractul său expiră vara viitoare şi din iarnă ar putea negocia liber cu orice club care e interesat de serviciile sale.

Alex Paşcanu e dorit de cinci cluburi din Premier League

Tabloidul The Sun este cel care a dezvăluit faptul că dacă până la Euro Alex Paşcanu era doar un tânăr de urmărit, dar nu dorit de cluburi din Premier League, în numai două săptămâni situaţia s-a schimbat şi fundaşul României a devenit subiect de interes pentru nu mai puţin de cinci cluburi. Evident însă pe fir poate intra hotărât şi Leicester, care să îi propună un nou contract, dacă antrenorul Brendan Rodgers va socoti că este un jucător de care ar avea nevoie.

În această vară sunt mari şanse să plece de la Leicester stâlpul defensivei vulpilor, internaţionalul englez Harry Maguire, cotat la 85-90 milioane euro şi care a respins oferta lui Manchester United, pentru că îşi doreşte să joace la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola. Dacă Leicester şi City se vor înţelege atunci Maguire va pleca şi golul său din centrul apărării va trebui înlocuit.

Alex Paşcanu mai are contract cu Leicester doar până în vara lui 2020

Paşcanu e una dintre ţintele FCSB

Alex Paşcanu poate fi o soluţie, însă cel care va decide va fi Brendan Rodgers. Faptul că există alte cluburi din Premier League care îl vor încă din această vară pe internaţionalul român de tineret ar putea să îl determine pe Rodgers să vadă cu alţi ochi prezenţa acestuia în lotul lui Leicester şi să îl convingă că are o soluţie chiar în propria curte, fără a mai cheltui bani.

În acelaşi timp Alex Paşcanu face şi subiectul unui interes real din partea finanţatorului FCSB, Gigi Becali, care i-a făcut în mai multe rânduri propunerea de a semna cu vicecampioana României, însă acum, când, iată, ofertele din Premier League încep să apară este greu de crezut că FCSB ar putea concura şi cu cel mai modest club din prima divizie engleză care i-ar oferi un contract românului.

1.62 este cota Betano pentru cel puţin 3 goluri în Germania – România