Fotbal intern

Exclusiv. Fostul şef AFAN, Alex Rădulescu a fost eliberat după 11 ani de închisoare!

Alex Rădulescu a fost eliberat din penitenciar după ce a efectuat 11 ani de închisoare din cei 23 pe care i-a primit după ce a fost condamnat pentru omor.
25.01.2018 | 17:08
Exclusiv Fostul sef AFAN Alex Radulescu a fost eliberat dupa 11 ani de inchisoare

Fostul preşedinte AFAN, Alexandru Rădulescu a fost condamnat pe 27 iulie 2007 la 23 de ani de închisoare pentru că în anul 2006 împuşcase în cap un tânăr de 29 de ani, după un scandal pe balta sa privată Bunget din comuna dâmboviţeană Văcăreşti. Respectivul, Constantin Rădulescu, este doar o coincidenţă de nume, venise cu familia să facă baie în lac, Alexandru Rădulescu, proprietarul lacului l-a somat să părăsească propietatea sa privată, s-au luat la ceartă şi puşca pe care o avea al doilea Rădulescu s-a descărcat, accidental, în zona capului victimei, când aceasta se urcase în maşină să plece.

Încadrarea faptei lui Alex Rădulescu a fost stabilită la „uz de armă letală fără drept, omor calificat şi lovire sau alte violenţe” după ce Constantin Răduescu a decedat la spital după câteva zile de la incident. Astfel că fostul şef AFAN a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare cu executare şi plata unor despăgubiri morale de 200 de mii de lei. În urmă cu două zile, după 11 ani de detenţie, Alex Rădulescu a fost eliberat din penitenciarul de maximă siguranţă Mărgineni, aflat undeva la jumătatea distanţei dintre Ploieşti şi Târgovişte, în localitatea I.L. Caragiale.

Alex Rădulescu, fostul şef AFAN, a fost eliberat din închisoare

În perioada procesului, Alex Rădulescu şi-a recunoscut până la urmă vina în faţa judecătorilor, dar le-a spus acestora că, totuşi, dacă nu s-ar fi aflat în stare de ebrietate niciodată nu ar fi comis această faptă. În decursul anilor fostul şef AFAN a mai încercat să iasă condiţionat din penitenciar, dar chiar dacă sănătatea sa s-a deteriorat semnificativ, solicitările i-au fost respinse.

Florin Prunea şi Dumitru Costin au fost doi dintre foarte puţinii oameni din fotbal care au încercat să îl ajute pe Alex Rădulescu în perioada de detenţie. În acest moment foştul şef AFAN se află acasă, în mijlocul familiei şi încearcă să se recupereze după cea mai neagră perioadă din viaţa sa.

 

Tags: