News

Alexandru Cumpănașu șochează: ”Gheorghe Dincă să fie pus în libertate”

10.08.2019 | 10:11
Alexandru Cumpanasu socheaza Gheorghe Dinca sa fie pus in libertate

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă se pare că nu mai are încredere în autorități și își strigă disperarea. Gheorghe Dincă a fost arestat în urmă cu două spătămâni după ce a recunoscut că le-a omorât pe cele două adolescente: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar ancheta tot nu s-a încheiat. 

Alexandru Cumpănașu: ”Să fie pus în libertate Dincă!!”

Alexandru Cumpănașu a declarat în repetate rânduri că le-a dat procurorilor probe pe care nu le-au anchetat. Unchiul Alexandrei Măceșanu și-a pierdut încrederea în autorități și se pare că vrea să-și facă dreptate singur după ce documentele de la INML au hotărât că oasele găsite în pădurea din Caracal sunt ale unei fete cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani, nu are Luizei așa cum a declarat criminalul.

„În lumina halului în care a ajuns această anchetă, nu-mi doresc decât atât: SĂ FIE PUS ÎN LIBERTATE DINCĂ!!. NU MULT. VREO 10 MINUTE. ATÂT! Ba chiar îmi doresc să-l scape bravii anchetatori. Așa o ȘANSĂ nu cred că o să am!”, a declarat Alexandru Cumpănașu pentru stiripesurse.

Cumpănașu spune că nu este de ajuns ce s-a făcut până acum
Cumpănașu spune că nu este de ajuns ce s-a făcut până acum. Sursa foto: observator.tv

Familia Alexandrei Măceșanu speră că fata este în viață

„Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață în afara sentimentului familiei că trăiește. Nu avem complicii și rețeaua criminală din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crimă organizată măcar din Olt arestată. Nici măcar CERCETATĂ”, a scris Alexandru Cumpănasu pe contul de Facebook.

Alexandru Cumpănașu face apel la toți părinții din această țară cărora le cere ajutorul și îi roagă să distribuie mesaje pe Facebook pentru a face presiune pe autorități. Unchiul Alexandrei a mai scris că se simte „extrem de obosit și bombardat din toate părțile de acest mușuroi răscolit. Până acum SISTEMUL s-a dovedit mai puternic decât mine și decât dumneavoastră.”

„După 16 zile am reușit prin luptă personală alături de mass media și dvs doar lucruri mărunte: demiterea șefului STS, demiterea șefului Poliției Naționale, demisia ministrului de interne, demiterea șefului Poliției Olt, demiterea șefului poliției Caracal, cercetarea disciplinară a procurilor și judecătorului din acest caz, audierea parlamentărilor de Olt. ATÂT. Este un bilanț trist și care nu mă ajută și nu va ajuta mai deloc.”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.