Fotbal intern

Alexandru Mateiu se întâlnise vineri cu Ilie Balaci. Ce i-a transmis acesta

21.10.2018 | 17:23
Alexandru Mateiu se întâlnise vineri cu Ilie Balaci. Ce i-a transmis acesta
Alexandru Mateiu se întâlnise vineri cu Ilie Balaci. Ce i-a transmis acesta

Ilie Balaci s-a stins din viață la doar 62 de ani în urma unui atac cerebral. Fostul jucător de legendă al Craiovei sosise în oraș recent pentru a asista de pe stadion la duelul pe care Universitatea îl are programat duminică seara cu FCSB.

Alexandru Mateiu, unul dintre cei mai iubiți jucători din lotul actual al Craiovei, a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care mai apar Ilie Balaci și Gică Craioveanu. Mateiu a dezvăluit că s-a întâlnit cu Balaci în cursul zilei de vineri, iar acesta i-ar fi oferit „sfaturi importante” cu privire la meciul care se va disputa pe „Ion Oblemenco”.

Alexandru Mateiu se întâlnise vineri cu Ilie Balaci

Alexandru Mateiu (28 ani) joacă pentru Craiova încă din 2014, atunci când a fost transferat de la FC Brașov, echipă de la care s-a lansat în fotbalul mare. Mateiu poartă pe tricou chiar numărul 8, cel pe care l-a avut și Balaci atunci când juca în Bănie.

Ilie Balaci a cucerit șapte trofee alături de Universitatea Craiova ca jucător, dintre care trei titluri naționale și patru Cupe ale României. A fost desemnat cel mai bun fotbalist român în ani consecutivi, 1981 și 1982.

A apucat să antreneze echipa favorită în trei rânduri, dar fără succes însă. În schimb, Balaci s-a descurcat excelent în Africa și în Orientul Mijlociu, acolo unde a cucerit numeroase trofee cu formațiile pe care le-a pregătit de-a lungul timpului.

Jocul programat duminică seara între U Craiova și FCSB va fi întrerupt în minutul 8, iar suporterii vor putea arunca flori pe teren pentru a-și omagia idolul. De notat faptul că Universitatea Craiova nu a câștigat niciodată cu FCSB de la revenirea echipei în prima ligă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri