Fotbal international

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci la New York City FC! L-au pus lângă Lampard şi Villa

07.03.2019 | 16:32
Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci la New York City FC

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci jucat pentru New York City FC. Mijlocaşul ofenisv de 24 de ani a dat o pasă de gol la debutul în MLS, în remiza newyorkezilor cu Orlando City, scor 2-2, şi fanii echipei sunt mulţumiţi de transferul făcut.

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci la New York City FC. Ce au făcut fanii echipei

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci jucat la New York City FC în MLS, iar o parte dintre aceştia l-au inclus în echipa ideală din istoria clubului. Fanii echipei newyorkeze l-au ales pe internaţionalul român în cel mai bun “11” all time al echipei, unde este “coleg” cu Frank Lampard sau David Villa.

Nu toţi fanii au fost de acord cu această decizie, o parte dintre aceştia susţinând că fotbalistul de 24 de ani nu poate fi ales în echipa ideală din istoria clubului după un singur meci jucat pentru New York City FC. “Nu pot să-l pun încă Mitriţă în această echipă până nu-l văd cum joacă tot sezonul” sau “Mitriţă a jucat în amicale şi într-un meci din campionat. Nu poţi să-l pui în echipa all time a clubului încă”, au fost câteva dintre reacţiile de pe Twitter.

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci la New York City FC. L-au pus lângă Lampard şi Villa
Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani după un singur meci la New York City FC. L-au pus lângă Lampard şi Villa

Alexandru Mitriţă se va duela cu Wayne Rooney în a doua etapă din MLS

New York City FC va juca duminică, 10 martie, de la ora 21:00, cu DC United, echipa la care evoluează Wayne Rooney. După prima etapă din actualul sezon al MLS, formaţia lui Alexandru Mitriţă ocupă locul patru în Conferinţa de Est.

Înainte de startul sezonului din MLS, Alexandru Mitriţă a oferit un interviu în Sports Illustrated, în care a dezvăluit că este foarte încântat de faptul că a semnat cu New York City FC. “Am fost foarte fericit când am auzit de interesul lui New York City FC. Voi juca oriunde mă va pune antrenorul, mă simt bine pe postul de atacant. MLS este un campionat puternic, cu o echipe foarte bune. Va fi o oportunitate bună pentru mine. Presiunea mă face să fiu şi mai puternic”, a declarat Alexandru Mitriţă pentru celebra revistă.