Fotbal intern

Foto. Misterul din spatele ultimului tatuaj! Ce spune mama lui Alibec

Atacantul celor de la FCSB, Denis Alibec, şi-a făcut un nou tatuaj. Fanii lui şi-au luat ţeapă. Ce semnifică acesta, de fapt.

Aflat în Antalya, în primul stagiu de pregătire al celor de la FCSB, Denis Alibec şi-a făcut apariţia la antrenament cu un nou tatuaj. Acesta şi-a afişat cea mai nouă achiziţie în materie de desene imprimate pe piele, iar fanii au crezut că e un atac frontal la “câinii” de la FC Dinamo Bucureşti, marea rivală a “roş-albaştrilor”.

Noul tatuaj al lui Denis Alibec este poziţionat pe gamba stângă şi ilustrează un câine, având desenat sub el şi un “X”, cu roşu. Fanii său au crezut imediat că desenul este unul anti-Dinamo, însă mama jucătorului de la FCSB, Emilia Stroe, a ţinut să lămurească msiterul care plutea în jurul fiului său, cu o postare pe Facebook. Acesta şi-a tatuat, de fapt, animalul său de companie, un superb samoyed, pe nume Sony (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Alibec promite să revină

În prima parte a sezonului, atacantul venit de la Astra Giurgiu nu a reuşit deloc să îşi găsească ritmul. Aflat în conflict ba cu Meme Stoica, ba cu Nicolae Dică, Alibec nu a reuşit să marcheze până acum în acest sezon din Liga 1 Betano, însă Gigi Becali spune că are toată încrederea că în 2018  acesta va fi cu totul alt jucător:

“La Alibec e invers, dacă face antrenament puternic este mult mai mult. 94 de kilograme jumate are. M-am interesat la toţi jucătorii, au trimis ce greutate are fiecare. Care a fost primul la alergat şi tot aşa pentru că vreau să câştig bani şi cine n-a făcut şi trebuie să mă implic.  Alibec mai trebuie să scadă, trebuie să aibă 90.  Azi, a scăzut deja un kg, are 93,5. Când vine, dacă se antrenează, lui îi foloseşte. Doctorul spune că nu are nimic şi că demult nu mai are probleme”, a spus Gigi Becali.