Fotbal intern

EXCLUSIV. Adevăr dur! Alibec, exclus pentru că a înjurat FCSB!

Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec, atacantul transferat de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 2.000.000 de euro, a fost exclus din lot de Nicolae Dică. Antrenorul FCSB-ului nu mai doreşte...
15.10.2017 | 00:10
EXCLUSIV Adevar dur Alibec exclus pentru ca a injurat FCSB

Gigi Becali a anunţat că Denis Alibec, atacantul transferat de la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 2.000.000 de euro, a fost exclus din lot de Nicolae Dică. Antrenorul FCSB-ului nu mai doreşte să lucreze cu internaţionalul român şi a fost amedat cu 25% din salariul de 300.000 de euro pe care îl încasează pe an – vezi detalii.

FANATIK.RO a aflat adevăratul motiv pentru care Nicolae Dică a decis să-l excludă din lot pe Denis Alibec după meciul dintre Voluntari şi FCSB, scor 0-0, din etapa a 14-a din Liga 1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adevăratul motiv pentru care Denis Alibec a fost exclus din lot de Nicolae Dică

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Nicolae Dică nu a luat decizia de a-l exclude din lot pe Denis Alibec din cauza reacţiei nervoase pe care a avut-o în momentul în care a fost schimbat cu William De Amorim, ci din cauza cuvintelor spuse de internaţionalul român la vestiar. În momentul în care a ajuns în zona vestiarelor, Denis Alibec, nervos, a spus: “Să-mi bag p*** în ea de echipă!”, lucru auzit de Mihai Stoica, Nicolae Dică, dar şi ceilalţi membrii din staff-ul tehnic al FCSB-ului.

Cei care se aflau în preajma lui Denis Alibec în momentul în care a spus acea frază au rămas sideraţi. Mai mult, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, nu a uitat cu incidentul avut în timpul meciului FC Viitorul Constanţa – FCSB, scor 1-0, cu Denis Alibec, chiar dacă cei doi s-au împăcat doar de ochii lumii la televizor.

MAI POŢI CITI:   Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec: “Şi-a dat cu tesla în …!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!”

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!”

3.000.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt