News

Alina Plugaru si cele 36 de numere!

Cunoscuta Alina Plugaru, fosta divă a filmelor x-rated româneşti şi în prezent proprietara unui salon de masaj de lux, va fi vineri seară vedeta emisiunii Seara Milionarilor care rulează în...
03.11.2017 | 17:55

Cunoscuta Alina Plugaru, fosta divă a filmelor x-rated româneşti şi în prezent proprietara unui salon de masaj de lux, va fi vineri seară vedeta emisiunii Seara Milionarilor care rulează în fiecare seară pe canalul B1 TV.

Ea se va alătura simpaticei Claudia, gazda emisiunii, şi timp de o oră cele doua fete frumoase vor impărţi norocul mulţimii de telespectatori ai showului.

Alina va fi în direct de la ora 00:30 şi va discuta vrute şi nevrute nu numai cu Claudia ci şi cu jucătorii care îi vor putea pune întrebări în chat.

Ea va intra astfel la mare concurenţă cu o “vedetă” cel puţin la fel de tentantă: cocheta limuzină Audi A1 pusă zilele acestea la bătaie de NetBet exclusiv pentru participanţii la jocul live de ruletă pe care îl oferă zilnic, 24 din 24.

Seara Milionarilor este cea mai populară emisiune de acest gen din România şi oferă în fiecare seară dupa miezul nopţii la B1 TV două ore de distracţie şi emoţii celor care se încumetă să anticipe corect zborul bilei albe din fildeş de pe NetBet.