News

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, lasă trecutul în urmă! Își dorește un copil

09.04.2019 | 14:38
Alina Vidican vrea să lase trecutul în urmă și își dorește să facă un copil

Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat deja de mulți ani, motiv pentru care frumoasa blondă este din ce în ce mai aproape de a-și reface viața. Borcea este acum extrem de fericit alături de soția sa, Valentina Pelinel, care i-a adus pe lume două fetițe gemene superbe și un băiețel. Relația celor din urmă pare să fie din ce în ce mai legată, astfel că nici distanța care îi desparte nu le poate strica povestea de iubire.

Alina Vidican își reface viața?

Plecată la Miami, Alina Vidican arată și se simte din ce în ce mai bine . Surse apropiate de frumoasa blondă susțin că în viață îi lipsește doar un copil. ”Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil”, a dezvluit sursa ciată, pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican și-a spus adio în anul 2016. Cei doi au pus capăt relației la notar, după cu mariaj de 5 ani de zile. Fosta soție a omului de afaceri locuiește acum peste hotare cu Alexandru și Gloria, copiii din relația cu Borcea.

Alina Vidican și Cristi Borcea la căsătorie
Alina Vidican și Cristi Borcea la căsătorie. Blonda este pregătită să devină din nou mamă

Alina Vidican vrea un copil!

Alina Vidican a cucerit pe toată lumea cu frumusețea sa î anu în care s-a căsătorit cu Cristi Borcea. După separare, vedeta a fost distrusă, așa că a decis să se mute în America. După divorț, omul de afaceri și-a găsit iubirea alături de Valentina Pelinel, cea care l-a făcut de tri ori tată.  Fostul soț al Alinei Vidican a fost foarte discret în noua poveste de dragoste, astfe că nunta și sarcinile Valentinel Pelinel au fost ținute în mare secret.