News

Am ”trecut” toți greii din politica prin FaceApp. Cum vor arăta Viorica Dăncilă sau Liviu Dragnea la bătrânețe. FOTO

16.07.2019 | 17:05
Am trecut toti greii din politica prin FaceApp Cum vor arata Viorica Dancila sau Liviu Dragnea la batranete FOTO

Am ”trecut” toți greii din politica prin FaceApp, aplicația care te îmbătrânește instantaneu și rezultatul a fost unul impresionant. Astfel, FANATIK îți propune un top al celor mai importanți oameni din clasa politică și felul în care vor arăta ei atunci când vor avea 60 de ani. De la Klaus Iohannis, preşedintele României, până la Traian Băsescu, Liviu Dragnea sau Elena Udrea, Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, mai mulţi oameni reprezentativi din toate taberele îți vor stârni zâmbete și comentarii.

Am ”trecut” toți greii din politica prin FaceApp

Este aproape imposibil să nu ai măcar un prieten în listă care nu a îmbătrânit peste noapte. În ultimele zile, mai mulți utilizatori au publicat fotografii cu fețele îmbătrânite, simulate cu ajutorul unei aplicații. Imaginile devin virale și trebuie să știți că aplicația are din ce în ce mai multe descărcări pe măsură ce este descoperită această funcție care simulează aspectul pe care l-am putea avea cu toții după vârsta de 60 de ani.

De remarcat că efectul de îmbătrânire, care poate fi aplicat gratuit pe orice imagine care are fața clară, este disponibil strict în FaceApp. Aplicația  poate fi descărcată atât pentru telefoanele cu android, cât și pentru cele IOS. Aceasta folosește Inteligența Artificială și cea mai avansată tehnologie neurală de editare a portretelor, după cum declară producătorii ei. Chiar dacă cele mai multe efecte sunt aplicabile doar contra cost, în versiunea PRO, efectul de îmbătrânire este disponibil, în ultimul update din 10 iulie, gratuit, iar imaginile pot fi salvate simplu direct în telefon sau distribuite instant în rețelele sociale.

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD-ului a fost „îmbătrânit” și el.

În ce fel vor arăta politicienii noștri la bătrânețe

Mai mult de atât, Michael Bradley, un avocat de la o celebră firmă de avocatură specializată în mediul online, a declarat că „toți cei care au făcut publice fotografii cu fețele lor împreună cu numele și alte forme de identificare a lor (conturi pe rețelele sociale, de exemplu) s-au vulnerabilizat în ceea ce privește folosirea softurilor de recunoaștere facială folosite de entități terțe”.
Tags: