ADVERTISEMENT
Fotbal international

Amenzile pe care le dă Frank Lampard vedetelor de la Chelsea: întârzierea la antrenament, egală cu salariul unui jucător din prima ligă din România!

Autor: Alex Bradescu | 12.11.2019 | 18:42
Amenzile pe care le dă Frank Lampard vedetelor de la Chelsea: întârzierea la antrenament, egală cu salariul unui jucător din prima ligă din România!
S-au aflat amenzile pe care Frank Lampard le dă jucătorilor de la Cheslea. 20.000 de lire e cea mai mare

A apărut lista amenzilor pe care le primesc jucătorii de la Chelsea dacă nu respectă programul impus de Frank Lampard, iar unele dintre ele sunt chiar imense! Fotbaliștii ”The Blues” trebuie să scoată din buzunar câte 20.000 de lire sterline dacă întârzie la antrenament! Ca idee, fundașul stânga titular al lui Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1, Laurențiu Corbu, câștigă această sumă într-un an de zile!

ADVERTISEMENT

Amenzile pe care trebuie să le plătească jucătorii de la Chelsea: 20.000 de lire dacă întârzie la antrenament

Presa britanică a publicat lista cu amenzi pe care jucătorii lui Chelsea trebuie să le plătească în caz că nu respectă programul impus de club. Sunt unele destul de drastice iar, dacă le comparăm cu ceea ce se întâmplă în prima ligă din România, acestea reprezintă salariul lunar sau chiar anual al unui fotbalist de la echipe destul de bune! Cea mai mare dintre ele este pentru întârzierea la antrenament. Frank Lampard este extrem de drastic în această privință, amenda fiind de 20.000 de lire (peste 23.000 de euro). Spre exemplu, Laurențiu Corbu de la Dinamo câștigă acești bani într-un an de contract cu roș-albii!

ADVERTISEMENT

Celelalte amenzi sunt ceva mai ”blânde”. 10.000 de lire este următoarea în top, în caz că Willian și compania nu anunță din timp (cu o zi înainte) că sunt bolnavi și nu pot lua parte la programul echipei. Dacă fac acest lucru în ziua respectivă, se aleg cu banii luați din conturi. În rest, sume ”modice”, undeva între 1.000 și 5.000 de lire. Pentru kilograme în plus, problema clasică a fotbalului românesc, nu e trecută o sumă clară, amenda fiind lăsată la latitudinea antrenorului.

La FCSB, de exemplu,  cea mai mare amendă este de 5.000 de euro și este pentru cu totul altceva: astfel, jucătorii lui Bogdan Vintilă dau acești bani dacă vin beți la antrenament, dacă stau în oraș peste ora 12.00 noaptea sau dacă iau cartonașe roșii.

ADVERTISEMENT

Amenzile de la Chelsea (sumele sunt în lire sterline)

Întârzierea la programul echipei în ziua meciului- 2.500

Întârziere la reunirea echipei- 2.500 de lire pentru fiecare 15 minute

Întârzierea la sala de forță- 1.000

Întârzierea la refacere- 2.500

Întârzirere la ședințele tactice- 500 pe minut

Întârzire la antrenamente- 20.000

Dacă sună telefonul în timpul meselor sau a ședințelor- 1.000

Dacă nu se prezintă în echipamentul oficial la acțiunile echipei – 1.000

Dacă nu se întorc de la meciuri cu autocarul echipei fără să anunțe cu 48 de ore înainte – 5.000 

ADVERTISEMENT

Refuzul de a veni la acțiunile organizate de club – 5.000

Dacă nu au anunțat din timp că sunt bolnavi sau accidentați –  10.000

Întârzierea la testele medicale – 2.500

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!