Simona Halep

Americanii o văd pe Simona Halep favorită la US Open: “Este extraordinar de bună”

08.08.2019 | 17:04
Americanii o vad pe Simona Halep favorita la US Open Este extraordinar de buna

Simona Halep a debutat cu dreptul în sezonul de hard din SUA, iar americanii o văd drept principala favorită la câştigarea US Open. Miercuri, românca s-a calificat în optimile de finală de la Rogers Cup, după ce a eliminat-o pe Jennifer Brady, scor 4-6, 7-5, 7-6(5).

Ce au scris americanii despre Simona Halep înainte de US Open 2019

Cu aproape două săptămâni înainte de startul US Open 2019, americanii o văd pe Simona Halep drept principala favorită la câştigarea ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Pe site-ul competiţiei din New York a fost publicat un material care face un scurt rezumat al carierei jucătoarei de tenis de 27 de ani, iar părerea unanimă este că va triumfa la Flushing Meadows.

“O privire rapidă pe palmaresul Simonei Halep ne oferă o mulţime de motive pentru ca românca de 27 de ani să nu fie o jucătoare cu şanse să câştige ediţia din acest an de la US Open, ci principala favorită să ridice trofeul de la Flushing Meadows. A fost de două ori pe primul loc în lume şi a cucerit deja două titluri de Grand Slam, Roland Garros anul trecut şi un parcurs impresionant pe iarba de la Londra în această vară, care a culminat cu succesul demolator în faţa celei mai mari jucătoare din toate timpurile, Serena Williams. Mai mult, a a mai jucat alte trei finale de Grand Slam, are 19 titluri în carieră din 36 de finale, iar 10 pe hard. Aţi prins ideea, Simona este extraordinar de bună”, a fost caracterizarea făcută de cei de la US Open pe site-ul oficial al turneului.

Americanii o văd pe Simona Halep favorită la US Open (sursă foto: hepta.ro)
Americanii o văd pe Simona Halep favorită la US Open (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep, probleme medicale după meciul cu Jennifer Brady

Înainte de setul decisiv din meciul cu Jennifer Brady, Simona Halep a cerut un time-out medical, după ce a acuzat probleme la gamba piciorului stâng. La conferinţa de presă de după victoria din turul 2 de la Rogers Cup, jucătoarea de tenis care ocupă locul 4 în clasamentul WTA a susţinut că a resimţit dureri la tendonul lui Achile, problemă pe care o are de fiecare dată când revine pe teren după o pauză mai lungă.

“Nu mă îngrijorează în mod deosebit durerile de la tendonul lui Achile. Aşa se întâmplă de ani buni de fiecare dată când revin după o perioadă de pauză. Întotdeauna glezenele, tendonul lui Achile şi genunchii resimt cel mai mult pauza, lipsa ritmului jocului şi al antrenamentelor şi când faci şi trecerea pe hard se simte şi mai bine această pauză. Nu mă îngrijorează, dar asta nu înseamnă că nu voi căuta să am grijă, să urmăresc situaţia, să văd dacă intrând în ritm va mai fi la fel sau nu”, a declarat Simona Halep.

Tags: