Fotbal intern

Steaua a făcut SHOW la Clinceni! Planic, DEBUT cu 1.200 de fani

UPDATE / FCSB a jucat marţi un meci amical cu Academica Clinceni, partidă câştigată de elevii lui Nicolae Dică cu 4-0. Cele patru goluri ale steliştilor au fost marcate de Achim, Budescu,...
06.09.2017 | 00:08
Steaua a facut SHOW la Clinceni Planic DEBUT cu 1200 de fani

UPDATE / FCSB a jucat marţi un meci amical cu Academica Clinceni, partidă câştigată de elevii lui Nicolae Dică cu 4-0. Cele patru goluri ale steliştilor au fost marcate de Achim, Budescu, Tănase şi Gnohere. Pentru vicecampioana României a evoluat în premieră şi Bogdan Planic, sârbul făcând cuplu cu Mihai Bălaşa în centrul defensivei. În a doua repriză, FCSB a jucat în inferioritate numerică după ce Lucian Filip s-a accidentat în minutul 64 şi a părăsit terenul. La partidă au fost prezenţi 1.200 de spectatori.

Amical Steaua. Ce jucători a folosit Nicolae Dică

Echipa utilizată de Nicolae Dică în prima repriză: Stăncioiu – Enache, Planic, Bălaşa, Momcilovici – Achim, Morais – Teixeira, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Echipa utilizată în a doua repriză: Vlad – Pleaşcă, Larie, J. Artur, L. Filip – Szecui, Ov. Popescu – Golofca, Benzar, De Amorim – Gnohere
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE. FANATIK.RO a anunţat pe 31 august că Nicolae Dică a cerut conducerii Stelei să îi aranjeze disputarea unei partidei amicale în pauza pe care echipele de club o au cu ocazia meciurilor din preliminariile CM 2018. Astfel că şefii Stelei s-au conformat, iar roş-albaştrii vod disputa marţi, de la ora 18:00, o partidă de verificare cu Clinceni. Echipa respectivă este antrenată de Eric Lincar, iar vicecampionii României i-au împrumutat la această grupare pe Mihalcea şi Toma Niga.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Nicolae Dică intenţionează să profite la maximum de pauza de aproape două săptămâni pe care formaţiile de club au primit-o, cu ocazia meciurilor echipelor naţionale, şi vrea să îi pună la punct pe jucătorii care au venit mai recent la Steaua şi nu prea au avut timp de acomodare.

Printre aceştia se numără fundaşii centrali Planic şi Artur Jurge pe care Dică o să îi urmărească cu mare atenţie în următoarea perioadă. FANATIK.RO a aflat că antrenorul roş-albaştrilor a cerut conducerii să perfecteze un meci amical în această pauză pentru a da posibilitatea la câţiva jucători să se acomodeze cu adevărat cu atmosfera şi cu stiul de joc al echipei vicecampionilor.

Dică nu poate să schimbe încă sistemul!

Însă în această pauză Nicolae Dică s-a gândit că poate este cazul să exerseze şi schimbarea sistemului de joc, dar în cele din urmă a reunţat la această idee deoarece a ajusn la concluzia că are foarte mulţi jucători importanţi plecaţi la loturile naţionale şi în cele din urmă a renunţat.

Da, într-adevar, aşa este, mă gândesc să încerc şi alt sistem. Avem două săptămâni de pauză, dar, dacă ne gândim, sunt 6 jucători la echipa naţională; vom rămâne mai puţini, dar m-am gândit la această variantă, să încerc să schimb sistemul de joc. Voi vedea, nu poţi să schimbi de azi pe mâine un modul. Îţi trebuie timp, trebuie să-l exersezi foarte mult la antrenament.

 Jucătorii pe care îi am în acest moment în lot sunt jucători care pot evolua pe mai multe poziţii şi, la un moment dat, sper să reuşesc să schimb şi sistemul. Astfel vom reuşi să facem jocuri mai bune. Există şi un 3-4-1-2, şi 4-3-3, sunt mai multe variante, de asta am spus că sunt jucători în momentul de faţă care pot juca pe mai multe poziţii”, a spus Dică.