Fotbal international

Amintiri din copilăria lui Neymar. Cum a devenit bogat datorită unui fursec. Video

15.12.2018 | 14:48
Neymar a visat în copilărie să cumpere o fabrică de fursecuri

Neymar a acordat recent un interviu în cadrul căruia a făcut mai multe dezvăluiri din viața privată. Starul lui PSG a povestit, printre altele, despre copilăria marcată de neajunsuri și despre momentul în care i-a cerut mamei sale un fursec, iar aceasta i-a răspuns că nu are bani să îi cumpere. “O să mă fac mare, o să devin bogat și o să cumpăr o fabrică de fursecuri”, a fost răspunsul lui Neymar.

Fotbalistul brazilian a vorbit cu youtuberul Thiago Nigro despre copilăria sa, despre primii pași în fotbal, despre valoarea banilor și despre cum tatăl său a devenit un personaj cheie în viața sa. “Am locuit în casa bunicii, între verișori, verișoare și bunici, 9 persoane într-o casă cu 3 camere. Au fost multe dificultăți. Când unul se ducea la culcare, mergeam toți, pentru că salteaua era de mărimea camerei și când te dădeai jos din ea, treceai peste toți”, a povestit Neymar.

Neymar a visat în copilărie să cumpere o fabrică de fursecuri

“Mereu am avut dificultăți, dar nu ne-au lipsit niciodată lucrurile de bază. Îmi amintesc că într-o zi i-am spus mamei că vreau să mănânc un fursec, dar nu avea bani să îmi cumpere. A încercat să mă consoleze și i-am zis: Voi deveni bogat și voi cumpăra o fabrică de fursecuri. Ea mai vorbește uneori despre acest moment și începe să plângă”, a mai spus atacantul lui PSG.

Neymar în copilărie
Neymar în copilărie

Neymar și-a continuat povestea spunând că debutul în fotbal a fost foarte dificil. Aproape toți prietenii lui au fost fotbaliști, însă foarte puțini au reușit să joace la nivel înalt. “Eu am avut o mentalitate diferită. Mi-am dorit mai mult decât oricine să reușesc, iar mulți dintre ei nu s-au acomodat”, a adăugat Neymar, care i-a mulțumit mamei sale pentru că în momentele în care nu putea să meargă la film cu prietenii din cauza antrenamentelor, îl sfătuia să se liniștească și îi spunea că viitorul îl va răsplăti pentru sacrificiile sale.