Fotbal intern

VIDEO / Octombrie, cînd Reghe l-a umilit pe Lampard!

Steaua o va întîlni în această seară pe Chelsea, de la ora 21:45, în a doua etapă din grupele Ligii Campionilor. Vremea la Bucureşti este foarte urîtă, avînd în vedere că plouă de trei...
01.10.2013 | 13:05
VIDEO  Octombrie cind Reghe la umilit pe Lampard

Steaua o va întîlni în această seară pe Chelsea, de la ora 21:45, în a doua etapă din grupele Ligii Campionilor. Vremea la Bucureşti este foarte urîtă, avînd în vedere că plouă de trei zile. La prima vedere, englezii sînt încîntaţi de starea vremii, avînd în vedere că sînt familiarizaţi cu aşa ceva, situaţie care le-ar putea conferi un avantaj în plus la meciul de diseară. Totuşi, Laurenţiu Reghecampf are toate motivele din lume să fie optimist înaintea jocului cu londonezii, mai ales dacă se gîndeşte la un episod petrecut cu aproape 14 ani în urmă.

În octombrie 1999, cu Reghecampf titular, Steaua o învingea în Ghencea pe West Ham, cu 2-0, şi se califica mai departe în Cupa UEFA. Partida de atunci are cîteva similitudini importante cu cea din această seară. Pe lîngă faptul că echipa este una tot din Londra, vremea era similară cu cea de acum, aspect care, în cele din urmă a ajutat Steaua. În plus, unul dintre adversarii din teren ai lui Reghe a fost tocmai Frank Lampard, ajuns între timp cel mai important jucător din istoria lui Chelsea şi care, va fi diseară pe terenul de pe Naţional Arena.

Iată cele două echipe din partida Steaua – West Ham 2-0:

Steaua: Nae – M. Baciu, V. Bordeanu, A. Duro, Miu – Reghecampf, Lincar, Roşu – Ciocoiu, Dănciulescu, S. Ilie

Antrenor: Emeric Ienei

West Ham: Hislop – Ferdinand, Potts, Ruddock – Foe, Lampard, Lomas, Moncur, T. Sinclair – Di Canio, Wanchope

Antrenor: Harry Redknapp

VEZI VIDEO: