Fotbal intern

Amintirile unui Don Juan! Florin Răducioiu povesteşte cum agăţa femeile! Aşa a cucerit-o pe celebra Janine: “Ce vrei, eram un puşti!”

Florin Răducioiu povesteşte episoade amuzante din tinereaţea sa. Acesta îşi aminteşte cu drag de vremurile când a venit din Italia în ţară şi a cunoscut un fotomodel recunoscut la acea...
01.10.2017 | 09:50

Florin Răducioiu povesteşte episoade amuzante din tinereaţea sa. Acesta îşi aminteşte cu drag de vremurile când a venit din Italia în ţară şi a cunoscut un fotomodel recunoscut la acea vreme.

Răducioiu a remomorat modul în care a reuşit să îşi facă o relaţie cu Janina. Totuşi, totul a durat vreme de un an, după ce impresarul lui Răducioiu i-a tranmis că ar fi mai bine să o lase pe aceasta şi să se dedice fotbalului.

„Aici am primit cadou de ziua mea, de la preşedintele clubului AS Bari, Vicenzo Mataresse, o Lancia Ypsilon 10, un automobil micuţ cu două uşi. Permisul îl luasem de puţin timp, nu ştiam să conduc prea bine şi mi-am făcut „ucenicia” pe străzile aglomerate şi haotice din Bari. După ce am învăţat să conduc mai bine, mi-am cumpărat un Volkswagen Corrado, o maşină puternică, sportivă, răutăcioasă. Avea o culoare frumoasă, un albastru închis superb. Oho, mult.

Florin Raducioiu: “Această ecuaţie…!”

Cred că vreo 50.000 de dolari. Fiscul italian o considera produs de lux şi avea nişte taxe suplimentare, destul de mari. Ce vrei, aveam 20 de ani, eram un puşti! Cu această maşină, am nişte amintiri grozave. Am adus maşina în România şi într-o zi când mă plimbam prin Bucureşti am văzut, pe Bulevardul Dacia, o fată care aştepta un taxi. M-am gândit: „Wow, ce frumoasă este”! Am intrat în vorbă cu ea şi m-am oferit să o conduc.

Aşa am cunoscut-o pe Janina Ştefan. Cred că ai auzit de ea, a fost şi model. A urmat o relaţie foarte frumoasă, vreme de un an. Aşa că această ecuaţie, maşini frumoase… femei frumoase, a funcţionat”, a spus Florin Raducioiu.