Life

La Asia Express, Ana Baniciu a primit 3 lecții de viață: ”În lumea asta ne dorim din ce în ce mai mult”

Ana Baniciu a câștigat primul sezon al concursului Asia Express, unde a făcut echipă cu Raluka. Cântăreața a dezvăluit cu ce lecții s-a întors din competiție.
07.03.2022 | 18:22
La Asia Express Ana Baniciu a primit 3 lectii de viata In lumea asta ne dorim din ce in ce mai mult
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a fost concurentă în primul sezon Asia Express, pe care l-a și câștigat. Vedeta a făcut echipă cu Raluka, iar acum a dezvăluit ce a învățat din această experiență și de ce nu ar mai participa la un reality show asemănător.

Ana Banciu s-a întors din Asia Express cu trei lecții de viață

Ana Banciu a acordat recent un interviu pentru publicația CaTine.ro. Artista a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale, printre care și experiența Asia Express. După trăirile intense din competiție, vedeta s-a întors acasă cu trei lecții învățate.

ADVERTISEMENT

„Mi-a arătat că sunt mult mai puternică decât credeam că sunt. Mi-a mai arătat că trebuie să știu când să tac. Să am momente în care să stau în banca mea, să ascult și să nu mă ghidez după emoțiile și nervii de moment. M-a învățat multe lucruri, inclusiv faptul că poți să te bucuri la fel de mult și să fii foarte fericit dacă ai puțin.

Noi în lumea asta în care trăim ne dorim din ce în ce mai mult. Acolo nu mi-am dorit mai mult. Mi-am dorit să pot să mănânc măcar un măr. După ce ne-am întors, ne-am dat seama că se va schimba treaba asta treptat.”,  a dezvăluit Ana Baniciu.

ADVERTISEMENT

Cu toate că i-ar plăcea să retrăiască experiența, cântăreața a dezvăluit că vrea să rămână în memoria colectivă drept „tipa aia care a câștigat Asia Express”. Acesta fiind și motivul pentru care nu ar accepta să participe la niciun show asemănător.

Să câștige un concurs atât de greu a fost emoționant pentru Ana Baniciu, care recunoaște că încă plânge atunci când revede momentele din finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

Care sunt temerile Anei Baniciu?

Cu toate că se consideră o femeie curajoasă, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume, sinceritate care de multe i-a făcut probleme, Ana Baniciu nu se ferește să recunoască faptul că are anumite temeri care o neliniștesc.

Unul dintre lucrurile de care este mândră, este că, de-a lungul anilor, nu s-a ferit niciodată să-și spună părerea sinceră, chiar dacă asta i-a adus multe critici din partea publicului. Dacă opiniei colective reușește să facă față cu brio, cântăreței îi este frică de moarte și de cutremure.

ADVERTISEMENT

„Am niște spaime uneori care mă zăpăcesc și încerc să le țin sub control. Am niște temeri. Cred că în general frica de moarte, asta e spaima principală, dar cutremurele mă panichează cel mai rău în viața asta.”,  a mărturisit Ana Baniciu.

Care este definiția unei femei puternice în concepția Anei Baniciu?

Câștigătoarea Asia Express a declarat că admiră persoanele cu atitudine. Una dintre celebritățile sale favorite este Lady Gaga. Cu toate acestea, o femeie puternică trebuie să aibă mai multe atribute, conform Anei Baniciu.

„Cred că să ai încredere în tine. Asta este una dintre puteri. Să fii deșteaptă, dar din păcate asta nu e pentru toată lumea. Cred că asta e o putere mare.

Eu admir din suflet femeile deștepte și care în momentul în care vorbesc am ceva de învățat de la ele. Îmi plac poveștile oamenilor foarte mult.”, a declarat cântăreața pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: