Sport

Video. Ana Bogdan, eliminată de Muguruza în semifinale la Monterrey

Ana Bogdan a fost eliminată în semifinale la Monterrey, de Garbine Muguruza, scor 0-6, 5-7. Pentru româncă urmează turneul de la Bogota.
08.04.2018 | 00:53
Video Ana Bogdan eliminata de Muguruza in semifinale la Monterrey

Update / Ana Bogdan se opreşte în semifinale, după o săptămână foarte bună pentru ea la Monterrey. A fost învinsă de Muguruza, care o înfruntă pe Timea Babos în finală.

5-7. Muguruza face break şi e în finală.

5-6. Game Muguruza.

5-5. Ana îşi face serviciul, setul intră în prelungiri.

4-5. Muguruza îşi face serviciul. Ana serveşte pentru a rămâne în meci.

4-4. Break Muguruza după un game prelungit.

 

3-4. Muguruza salvează două mingi de break.

 

2-4. Ana, din nou fără emoţii,

2-3. Muguruza îşi face serviciul.

1-3. Game pentru Ana.

 

1-2. Muguruza reduce din handicap.

0-2. Ana îşi face serviciul.

0-1. Primul game Ana, pe serviciul ibericei.

 


0-6. Set la zero.

 

0-5. Game pentru iberică.

0-4. Ana îşi pierde din nou serviciul.

 

0-3. Muguruza serveşte perfect, chiar dacă Ana a dat un retur bun.

 

0-2. Break Muguruza.

0-1. Muguruza îşi face serviciul.

Ana Bogdan a revenit în circuit după o pauză de o lună şi demonstrează că şi-a intrat repede în formă. Sâmbătă dimineaţă a obţinut calificarea în semifinale la Monterrey după ce a trecut de Danielle Rose Collins, SUA, locul 53 WTA, scor 6-2, 6-4.

Ana Bogdan nu i-a lăsat nici o şansă adversarei, care cu doar câteva ore înainte primise titlul de revelaţia lunii din partea WTA, pentru prestaţiile din Sunshine Double, în special la Miami, unde venise din calificări pentru a juca semifinale. Trecuse în această serie inclusiv de Irina Begu, scor 6-1, 6-1.

 

Ana Bogdan – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Monterrey 2018. Şi iberica e în formă

Ana Bogdan – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Monterrey 2018. Ana, locul 90 WTA, a jucat senzaţional în primul set, în care adversara sa nu a reuşit să îşi procure nici măcar o minge de set! În cel de-al doilea, românca a făcut break foarte repede, pe care l-a ţinut până la final. A avut emoţii doar în game-ul opt, când a reuşit să facă scorul 5-3, după ce a salvat patru mingi de break.

Ana Bogdan – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Monterrey 2018. în semifinale la Monterrey, Ana Bogdan o va înfrunta pe prinicipala favorită a turneului, Garbine Muguruza, locul 3 WTA. Iberica a trecut fără emoţii de Ajla Tomljanovic, scor 6-3, 6-0. Ana Bogdan – Garbine Muguruza, pentru finala în Mexic, se va juca duminică, în jurul orei 23:30. Este programat după Sascha Vickery – Timea Baboş, cealaltă semifinală.

Tags: